Image default
Business

Disneyland Paris verrast met gloednieuw buffetrestaurant in Disney Village: Een culinair avontuur!
Disneyland Paris opent nieuw buffetrestaurant in Disney Village

Disneyland Paris opent nieuw buffetrestaurant in Disney Village

Disneyland Paris heeft afgelopen weekend een nieuw buffetrestaurant geopend in uitgaansgebied Disney Village. Sinds zondag 22 oktober is het mogelijk om een hapje te eten bij Billy Bob’s Buffet, grenzend aan Billy Bob’s Country Western Saloon.

De eetgelegenheid werd gerealiseerd in het pand van de verdwenen Buffalo Bill’s Wild West Show. Een renovatie nam vijf maanden in beslag. Op het all-you-can-eat-menu staan onder andere tex-mex-gerechten. Het aanbod is gelijk aan dat van het nabijgelegen all-you-can-eat-buffet La Grange, ook onderdeel van Billy Bob’s.

Billy Bob’s Buffet wordt gesponsord door Coca-Cola. Het restaurant is gedecoreerd in de stijl van het Wilde Westen. Dineren kost 40 euro voor volwassenen en 22 euro voor kinderen, inclusief één drankje.

Disney Village ondergaat de komende jaren een grote transformatie, waarbij verschillende locaties noodgedwongen tijdelijk sluiten. Op dit moment is restaurant Café Mickey bijvoorbeeld dicht, vanwege de ombouw naar brasserie Rosalie. Extra horecacapaciteit is dus zeer welkom.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Hollywood Christmas in Movie Park Germany: De ultieme kerstsfeer is bijna klaar!

Douglas Ross

Ontwerper Europa-Park onthult indrukwekkende tekeningen van spectaculaire vernieuwde achtbaan

Douglas Ross

Zweden’s Waterpark: Minder Schade dan Verwacht – Ontdek de Nieuwe Sensatie!

Douglas Ross