Image default
Business

Betoverend Brussel: Tim Burton’s Labyrinth brengt iconische personages tot leven!
Tim Burton’s Labyrinth: Een Surrealistische Beleving


Tim Burton’s Labyrinth: Een Surrealistische Beleving

Fans van Tim Burton kunnen de komende maanden verdwalen in een speciale attractie. In Tim Burton’s Labyrinth komen de personages van de beroemde filmmaker tot leven. Het surrealistische doolhof is tot en met zondag 4 februari te vinden in het Brusselse conferentiecentrum Tour & Taxis.

Tim Burton is bekend van producties als Beetlejuice, Edward Scissorhands, The Nightmare Before Christmas, Charlie and the Chocolate Factory, Corpse Bride en Alice in Wonderland. Zijn films worden gekenmerkt door een gothicstijl, donkere humor en een voorliefde voor buitenbeentjes.

Vorig jaar was Tim Burton’s Labyrinth al te bezoeken in de Spaanse hoofdstad Madrid. Daarna kwam Parijs aan de beurt. Nu is de instagrammable beleving opgebouwd in België. Bezoekers treffen themaruimtes met driedimensionale objecten en kunstwerken aan. Er is geen vaste route. Op de achtergrond klinkt bijpassende filmmuziek van componist Danny Elfman.

“Geniet van deze boeiende en meeslepende ervaring terwijl je je verdiept in de geest van Tim Burton”, luidt de promotietekst. “Dit is een unieke kans om toegang te krijgen tot zijn innerlijke wereld en zijn creatieve proces, aan de hand van honderden originele werken.” Volgens de organisatie duurt een bezoek ongeveer drie kwartier. Wie snel doorloopt, staat binnen vijftien minuten weer buiten. Tickets kosten 22 tot 26 euro per persoon voor volwassenen, afhankelijk van de bezoekdag. Kinderen tot 4 jaar hebben geen kaartje nodig.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

De grootste Walibi-fan betreurt Festivalization: ‘Het valt compleet in het water!’

Douglas Ross

Grootse Aankondiging: Betoverende Big Easy Boulevard onthuld in Engels attractiepark!

Douglas Ross

Unieke kans: Efteling-eigenaar op zoek naar nieuw bestuurslid

Douglas Ross