Image default
Business

Griezelige verrassing: Walibi Holland schrapt spookhuistickets uit attractieaanbod!
Walibi Holland stopt met verkoop spookhuiskaartjes in attractiepark

Walibi Holland stopt met verkoop spookhuiskaartjes in attractiepark

Walibi Holland heeft besloten om te stoppen met het verkopen van spookhuiskaartjes in het attractiepark. Voorheen konden bezoekers van de Halloween Fright Nights ter plekke tickets bestellen voor de haunted houses en walkthroughs, als er nog plaatsen beschikbaar waren. Vanaf dit jaar worden bezoekers doorverwezen naar de ticketshop op de officiële website van Walibi.

Daarnaast is het nu verplicht om online te betalen. De verkoopbalie bij de gastenservice is niet meer in gebruik. Op de website hanteert het pretpark op de dag zelf hogere tarieven. De prijzen voor de belevingen The Villa, Jefferson Manor, Psychoshock, The Final Slay Ride en Camp of Curiosities zijn nu €10 in plaats van €8,50. De prijs voor Wicked Woods stijgt van €13,50 naar €16. Voor een bezoek aan Slaughterhouse vraagt Walibi nu €25 per persoon, terwijl dit in de voorverkoop nog €22,50 was.

Deze prijzen komen bovenop de entreeprijs voor het park, die ook variabel is. Aanvankelijk werden dagtickets verkocht voor €29,50 tot €32,50. Wie vandaag langskomt en nog een toegangsbewijs moet kopen, betaalt maar liefst €49,50. Hiermee is Walibi duurder dan de Efteling, waar een kaartje momenteel €45 kost.

De Halloween Fright Nights beginnen vandaag. Er wordt verwacht dat ongeveer 17.000 mensen het evenement zullen bezoeken. Het evenement vindt plaats op twaalf dagen tot en met zondag 29 oktober. Walibi is dan geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Overdag is er ook een familie-evenement genaamd Halloween Spooky Days, waar geen extra kosten voor betaald hoeven te worden.


Related posts

Geen achteruit meer in de houten achtbaan van Parc Astérix: Een nieuwe sensatie!

Douglas Ross

Dak van gloednieuwe Efteling-attractie Danse Macabre is voltooid: Betoverend beeldmateriaal onthuld!

Douglas Ross

Indrukwekkende bouwput in Walibi Belgium voor sensationele nieuwe achtbaan!

Douglas Ross