Image default
Business

Efteling neemt afscheid van beveiliging, een souvenirsprookje zonder poortjes!De Efteling verwijdert alarmpoortjes uit souvenirwinkels

De Efteling verwijdert alarmpoortjes uit souvenirwinkels

De Efteling heeft besloten om op verschillende locaties de alarmpoortjes uit souvenirwinkels te verwijderen. Voorheen stonden deze beveiligingspoortjes in winkels zoals De Gulden Gaarde bij Droomvlucht en De Bazaar bij Fata Morgana. Wanneer er gestolen werd, ging er een alarm af. Sinds kort zijn de poortjes echter verdwenen.

De Efteling heeft ervoor gekozen om de poortjes niet weg te halen om het winkeldieven makkelijker te maken. Een woordvoerder legt uit dat ze op zoek zijn gegaan naar een andere, gastgerichte manier van beveiliging voor hun winkels.

Dit betekent echter niet dat souvenirs nu zomaar voor het grijpen liggen. De Efteling heeft gekozen voor een alternatieve manier om de spullen te beveiligen. Helaas kunnen ze geen details geven over deze nieuwe beveiligingsmethode.

De Efteling telt in totaal tien vaste souvenirwinkels: Efteldingen, D’n Blikvanger, Fabula, Symbolica, De Bazaar, De Jolige Jutter, Confetti, Jokies Wereld, De Gulden Gaarde en Spiegeltje, Spiegeltje.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Efteling? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.

Related posts

Magische multiversumdrankjes: Disneyland Paris schenkt betoverende Doctor Strange-cocktails!

Douglas Ross

Europa-Park bezoekers proberen geld te verdienen met gratis achtbaancertificaten: een slimme zet of valsspelen?

Douglas Ross

Bellewaerde Park onthult spectaculaire namen van nieuwe attracties!

Douglas Ross