Image default
Business

Walygator, het betoverende attractiepark in Zuid-Frankrijk dat deze winter voor het eerst haar deuren opent!

Winteropening bij attractiepark Walygator Sud-Ouest

Het Zuid-Franse attractiepark Walygator Sud-Ouest maakt zich klaar voor een winteropening. Van zaterdag 16 tot en met zondag 31 december zal het park gedurende tien dagen geopend zijn, met een groot deel van het attractieaanbod en extra activiteiten. Het evenement, genaamd Waly Christmas, zal dagelijks plaatsvinden van 11.00 tot 18.00 uur.

Tijdens Waly Christmas kunnen bezoekers genieten van prachtige kerstdecoraties en verlichting. Daarnaast belooft het park een ijsbaan van maar liefst 200 vierkante meter, de schaatsvoorstelling Délice Show en ontmoetingen met de Kerstman en zijn elfjes. Ook zal er winters straatentertainment aanwezig zijn. In totaal zullen negentien attracties operationeel zijn tijdens het evenement, al zullen de waterbanen gesloten zijn.

Walygator Sud-Ouest, onderdeel van de parkengroep Aspro, stond voorheen bekend als Walibi Sud-Ouest en heeft een zusterpark genaamd Walygator Grand Est in Noord-Frankrijk. Vorig jaar experimenteerde Walygator Grand Est al met een kleinschalige winteropenstelling, waarbij zes familieattracties gedurende vier dagen geopend waren. Dit jaar pakt het park het evenement groter aan, met acht openingsdagen van zaterdag 16 tot en met zaterdag 30 december. Tijdens deze dagen zullen 21 attracties van 11.00 tot 19.00 uur geopend zijn. Net als in 2022 zal er een kunstijsbaan aanwezig zijn en kunnen bezoekers de Kerstman ontmoeten.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.

Related posts

Verrassing in de Efteling: Volk van Laaf onverwacht gesloten!

Douglas Ross

Dolfinarium baadt in magisch avondlicht: betoverende nieuwe show met led-scherm, lampjes en dolfijnen!

Douglas Ross

Vertraging in stijl: spectaculaire hoteltrein van Frans themapark laat op zich wachten

Douglas Ross