Image default
Business

Disney’s Magische Vuurwerkshow vanuit een Smakelijke Snackkraam: Een Onvergetelijk Avontuur in Disneyland Paris!
Blog Artikel: Onbeschoft gedrag in Disneyland Paris

Onbeschoft gedrag in Disneyland Paris

Gisteren is er een video opgedoken waarin te zien is hoe een gezin een metershoge snackkraam beklimt om het vuurwerk in Disneyland Paris te kunnen bekijken. De beelden zijn gedeeld op social media door de Amerikaanse Disney-website WDW News Today.

Het incident vond maandagavond plaats bij een gesloten kraam naast de ingang van themagebied Discoveryland, tegenover de Buzz Lightyear-souvenirwinkel Constellations. Meerdere gezinsleden, inclusief kleine kinderen, stonden op de kar van de snackkraam.

Het commentaar bij het korte filmpje luidt: “Hoogtepunt van de avond: kijken hoe een gezin wordt gevraagd om van het dak van een snackkiosk naar beneden te komen toen ze vuurwerk aan het bekijken waren in Disneyland Paris.” De video is inmiddels bijna 80.000 keer bekeken.

Op de achtergrond van de video is muziek te horen uit The Lion King, afkomstig uit het avondspektakel Disney Dreams. Deze show, met vuurwerk, fonteinen, muziek en videoprojecties, wordt dagelijks opgevoerd bij het kasteel van Doornroosje.

Disney-fans hebben verontwaardigd gereageerd op de actie. Veel gebruikers merken op dat het publiek van Disneyland Paris opvallend onbeschoft kan zijn. Foto’s van een andere voorbijganger tonen hoe bezoekers even verderop op rotsen zijn gaan zitten.

Al met al is het triest om te zien dat sommige bezoekers van Disneyland Paris geen manieren hebben en zich niet aan de regels houden. Dit soort gedrag is niet alleen asociaal, maar ook gevaarlijk voor henzelf en andere bezoekers. Laten we hopen dat dit incident de bewustwording vergroot en dat iedereen in de toekomst met respect en beleefdheid kan genieten van dit prachtige pretpark.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Uniek bij PortAventura: Sla de rij over voor slechts 20 euro per attractie!

Douglas Ross

Terug van weggeweest: de vernieuwde Efteling-speeltuin Kleuterhof!

Douglas Ross

Ontdek de magie van Slagharen in de bioscoop: Pretpark Op Stelten!

Douglas Ross