Image default
Business

Betoverende kersttrui brengt Droomvlucht tot leven in de Efteling!
Droomvlucht in de Efteling komt met wintertruien

Droomvlucht in de Efteling komt met wintertruien

Goed nieuws voor liefhebbers van foute kersttruien en de attractie Droomvlucht in de Efteling! Het attractiepark in Kaatsheuvel brengt dit jaar wintertruien uit die geïnspireerd zijn op de populaire attractie. De truien zijn verkrijgbaar voor zowel volwassenen als kinderen.

De blauwe Droomvlucht-truien zijn voorzien van sterren en hemelburchten in een breipatroon. Daarnaast hebben ze een glow-in-the-dark-effect, waardoor bepaalde details oplichten in het donker. De truien kosten €35 voor volwassenen (maten S tot en met XXL) en €25 voor kinderen (maten 110/116, 122/128, 134/140, 146/152 en 158/164).

De truien zijn gemaakt van acryl. Daarnaast zijn er bijpassende dikke huissokken verkrijgbaar voor €12,50. Deze sokken zijn gemaakt van acryl en polyester en hebben een anti-slip-logo aan de onderkant. De sokken zijn verkrijgbaar in één maat, geschikt voor schoenmaten 35 tot en met 42.

Vanaf de start van de Winter Efteling op maandag 13 november zijn de truien en sokken verkrijgbaar op de Warme Winter Weide, een chalet op het Ton van de Venplein, en bij souvenirwinkel Dromerijen bij Droomvlucht. Rond de kerstvakantie zullen de artikelen ook te vinden zijn bij souvenirwinkel Efteldingen.

Droomvlucht was deze maand meerdere keren buiten gebruik vanwege een technische storing. Gelukkig is de geliefde darkride sinds enkele dagen weer operationeel.


Related posts

Western Nightmares: Attractiepark Slagharen dompelt zich onder in Halloween-sfeer!

Douglas Ross

Filmlegende Tim Burton maakt betoverende entree in Engels pretpark

Douglas Ross

Wat vindt de buurt van Universal Studios in Engeland? 92% is enthousiast!

Douglas Ross