Image default
Business

Winter in Toverland: Schaatsbaan groeit met anderhalf keer de grootte!

Toverland kondigt details aan voor de winteropening Winter Feelings

Gisteren heeft Toverland bekendgemaakt hoe de tweede editie van de winteropening Winter Feelings eruit zal zien. Net als vorig jaar zal het volledige attractiepark geopend zijn tijdens de wintermaanden, inclusief de buitengebieden Port Laguna, Avalon, Ithaka en Magische Vallei. Een van de grootste veranderingen is de uitbreiding van de schaatsbaan.

Winter Laguna

Winter Laguna, zoals het entreegebied in de winter wordt genoemd, zal dit jaar een ijsbaan hebben die anderhalf keer zo groot is als voorheen. Daarnaast zal de Almhut, de horecagelegenheid, worden vergroot met twee verdiepingen en een balkon. Het aantal curlingbanen zal ook stijgen van drie naar vijf.

Nieuwe attracties in Avalon

Een andere nieuwigheid ten opzichte van vorig jaar is de komst van verschillende attracties in het themagebied Avalon. Nu de bouwwerkzaamheden zijn afgerond, kan er meer aandacht besteed worden aan het Keltische Midwinterfeest dat in Avalon wordt gevierd. Attracties zoals Dragonwatch en Pixarus zullen feestelijk aangekleed worden. Ook de rest van het gebied zal niet worden vergeten.

Entertainmentaanbod blijft nagenoeg gelijk

Het entertainmentaanbod tijdens Winter Feelings zal nagenoeg gelijk blijven. Elke avond zal de slotshow “Het Magische Winterfeest” op het programma staan. De laatste Halloween Day zal plaatsvinden op zondag 5 november, waarna het park drie weken gesloten zal zijn. Winter Feelings zal vervolgens plaatsvinden op weekenddagen tussen 25 november en 14 januari, evenals gedurende de hele kerstvakantie. De poorten zullen om 11.00 uur ‘s ochtends openen en bezoekers zijn welkom tot 18.00, 19.00 of 20.00 uur, afhankelijk van de verwachte drukte.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.

Related posts

Efteling onthult betoverend ontwerp van ‘t Koetshuys bij Danse Macabre: Een adembenemende reis naar het duistere verleden!

Douglas Ross

Spannende transformatie: Interactief museum Corpus verandert tijdelijk in angstaanjagende horrorattractie!

Douglas Ross

Achtbaanhorror: Medewerkers Legoland krijgen fikse boete na angstaanjagend incident!

Douglas Ross