Image default
Business

Plopsaland onthult betoverende dwergen in Studio 100-musical Sneeuwwitje!
Plopsaland De Panne presenteert cast voor sprookjesmusical Sneeuwwitje

Plopsaland De Panne presenteert cast voor sprookjesmusical Sneeuwwitje

Vandaag heeft Plopsaland De Panne de cast bekendgemaakt voor de sprookjesmusical Sneeuwwitje, waarin de zeven dwergen vertolkt zullen worden door kleine mensen. Studio 100 heeft acteurs Edwin Alofs, Andy Herd, Kyle Herd, Sharon van Lieshout, Paul Monaghan, Erwan Seyeux en Terrence Weijnschenk geselecteerd voor deze bijzondere rol.

Edwin Alofs, die vorig jaar nog te zien was in de show van Eddie de Clown tijdens de Halloween Fright Nights van Walibi Holland, zal een van de dwergen spelen. Ook acteur en radiopresentator Manu Van Acker maakt zijn musicaldebuut als lakei, nadat hij ooit begon als Plopsa-mascotte.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Ianthe Tavernier de titelrol van Sneeuwwitje op zich zal nemen, met prins Michiel De Meyer aan haar zijde. De boze koningin zal afwisselend gespeeld worden door Karen Damen en Ruth Beeckmans. De castleden zijn vandaag gepresenteerd in het attractiepark.

Studio 100-directeur Gert Verhulst noemt de cast “even betoverend als het verhaal zelf”. De familiemusical zal op zondag 30 juni in première gaan en de hele zomer exclusief te zien zijn in het Plopsa Theater van Plopsaland De Panne. Aparte tickets moeten worden gekocht, maar gasten van het Plopsa Hotel krijgen gratis toegang tot de show.


Related posts

Efteling-fans, blijf van onze online winkels af! Efteling rooft onze gemeenschap!

Douglas Ross

Ontdek het betoverende Efteling met Moeder Geit: nieuw fotoboekje nu verkrijgbaar!

Douglas Ross

Hoe woke is het Sprookjesbos? Ontdek het in deze hilarische Vlaamse tv-show!

Douglas Ross