Image default
Business

Ontdek de magie van Slagharen in de bioscoop: Pretpark op Stelten!

Attractiepark Slagharen speelt hoofdrol in zomerse bioscoopfilm

Attractiepark Slagharen speelt hoofdrol in zomerse bioscoopfilm

Attractiepark Slagharen is het decor van een zomerse bioscoopfilm genaamd “Pretpark Op Stelten”. De bekende vlogfamilie De Bellinga’s speelt de hoofdrol in deze speelfilm die zich grotendeels afspeelt in het Overijsselse pretpark. De trailer van de film is inmiddels online verschenen.

In de bijna twee minuten durende trailer komen verschillende locaties in het resort voorbij, zoals de ingang, het station van de Mine Train, het American Circus Theater, zwemparadijs Aqua Mexicana en reuzenrad Big Wheel. Ook zijn er dronebeelden te zien van onder andere de lanceerachtbaan Gold Rush, die ook op de filmposter prijkt.

Verschillende bekende Nederlanders hebben meegewerkt aan de film, waaronder Johnny Kraaijkamp jr., Patrick Stoof, Jandino Asporaat en Steven Kazàn. Patrick Stoof vertolkt de rol van Slagharen-directeur, terwijl Hetty Heyting terugkeert als buurvrouw Bets. Het Groningse circusgezelschap Circusdrome heeft ook een rol in de film, die geregisseerd is door Armando de Boer. Naast Slagharen hebben Jabadoo Pictures, Dutch FilmWorks en Cinemeta meegewerkt aan het project.

De film “De Bellinga’s: Pretpark Op Stelten” zal vanaf woensdag 10 juli te zien zijn in de bioscoop. De opnames vonden eerder dit voorjaar plaats en het verhaal draait om de kinderen van De Bellinga’s die proberen om de zomershow van Slagharen te redden, terwijl hun vader de prijs voor coolste papa van het jaar probeert te winnen. Tegelijkertijd verschijnen er ook nog twee boeven ten tonele.


Related posts

BestZoo onthult adembenemend nieuw entreegebouw: Een beestachtige ervaring!

Douglas Ross

Dierenactivisten blijven strijden: Dolfinarium opnieuw aangeklaagd bij reclamewaakhond!

Douglas Ross

Betoverende Efteling-musical uit 2012 gaat opnieuw op tournee door Nederland en België!

Douglas Ross