Image default
Business

Ontdek de magie van Slagharen in de bioscoop: Pretpark Op Stelten!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen lanceert zomerse bioscoopfilm

Attractie- en Vakantiepark Slagharen lanceert zomerse bioscoopfilm

Attractie- en Vakantiepark Slagharen is het decor van een zomerse bioscoopfilm genaamd Pretpark Op Stelten. De bekende vlogfamilie De Bellinga’s speelt de hoofdrol in deze speelfilm die grotendeels plaatsvindt in het Overijsselse pretpark. De trailer van de film is inmiddels online te bekijken.

In de trailer van bijna twee minuten zijn verschillende locaties in het park te zien, zoals de ingang, het station van de Mine Train, het American Circus Theater, zwemparadijs Aqua Mexicana en reuzenrad Big Wheel. Ook zijn er dronebeelden van de lanceerachtbaan Gold Rush te zien, die ook op de filmposter prijkt.

Naast de De Bellinga’s spelen ook verschillende bekende Nederlanders een rol in de film, waaronder Johnny Kraaijkamp jr., Patrick Stoof, Jandino Asporaat en Steven Kazàn. Patrick Stoof vertolkt de rol van Slagharen-directeur en Hetty Heyting keert terug als buurvrouw Bets, een rol die ze ook al speelde in eerdere Bellinga’s-films.

Om de film tot stand te brengen, is ook het Groningse circusgezelschap Circusdrome ingeschakeld. De regie is in handen van Armando de Boer, in samenwerking met Jabadoo Pictures, Dutch FilmWorks en Cinemeta. De Bellinga’s: Pretpark Op Stelten zal vanaf woensdag 10 juli te zien zijn in de bioscoop.

De opnames van de film vonden eerder dit voorjaar plaats. Het verhaal draait om de kinderen van De Bellinga’s die hun best doen om de zomershow van Slagharen te redden, terwijl hun vader probeert de prijs voor coolste papa van het jaar te winnen. Tegelijkertijd komen er ook twee boeven in het verhaal voor.


Related posts

Slagharen slaat zijn slag met zestig splinternieuwe vakantiewoningen!

Douglas Ross

Betoverend Disneyland Paris bezoek ontsierd door grove haatcampagne

Douglas Ross

De dilemma’s van Efteling-abonnees: overstappen of blijven?

Douglas Ross