Image default
Business

Zomerse cocktails bij Walibi Holland: proost op avontuur!

Walibi Holland opent nieuwe cocktail- en koffiebar

Walibi Holland heeft onlangs een nieuwe cocktail- en koffiebar geopend in het park. Het bargedeelte van het nieuwe restaurant Yummy Tummy biedt een scala aan drankjes, waaronder Starbucks-koffie en verschillende cocktails.

Cocktails en limonades

Op dit moment kunnen bezoekers kiezen uit een aantal klassieke cocktails, zoals de mojito, sex on the beach, pornstar martini en margarita. Daarnaast zijn er ook alcoholvrije limonades verkrijgbaar in verschillende smaken. Yummy Tummy is op dit moment de enige plek in het park waar cocktails worden geserveerd.

Assortiment

Het assortiment van Yummy Tummy bestaat verder uit koffie, frisdrank, bier en wijn. Bezoekers kunnen zelf Coca-Cola, Fanta Orange, Fuze Tea en Sprite tappen voor een vaste prijs. Daarnaast is er ook een ruime keuze aan gerechten uit de Aziatische, Griekse, Mexicaanse en Italiaanse keuken.

Officiële opening

Yummy Tummy is de opvolger van restaurant Club W.A.B. en is sinds juni toegankelijk voor bezoekers. De officiële openingsceremonie vond onlangs plaats in het bijzijn van pers en andere genodigden.

Related posts

Nieuwe familieachtbaan bij Parc Astérix: een must-do voor 2025!

Douglas Ross

Efteling slaat handen ineen met Videoland: gloednieuwe serie en kortingen op tickets!

Douglas Ross

Canadese kritiek op Disneyland Paris: ‘Pauperparadijs vol vapende ouders’

Douglas Ross