Image default
Business

Tijdelijke Transformatie: Efteling Hotelkamers omgetoverd tot Trendy Openbare Toiletten!
De Efteling vindt creatieve oplossing voor toiletprobleem

De Efteling vindt creatieve oplossing voor toiletprobleem

Vandaag, 11.52 uur

De Efteling wringt zich in allerlei bochten om bouwwerkzaamheden in goede banen te leiden. Vanwege een renovatie kunnen de toiletten in het entreegebouw van Efteling-vakantiepark Bosrijk niet gebruikt worden. Er is een oplossing voor gevonden: enkele leegstaande hotelkamers fungeren tijdelijk als openbare wc’s.

Efteling-bezoekers die de entree van Bosrijk passeren en een grote of kleine boodschap moeten doen, worden doorverwezen naar de eerste verdieping van het Poorthuys. “Toiletten zijn te vinden in kamer 111, 112 en 113 op de eerste verdieping van het Poorthuys”, valt te lezen op een affiche.

“Bereikbaar via de trap of lift.” De toiletten zijn genderneutraal: een aanduiding voor mannen of vrouwen ontbreekt. Eén van de kamers heeft een badkamer die ook geschikt is voor rolstoelers.

De receptie en het restaurant van Bosrijk worden momenteel verbouwd. Naar verwachting duurt de klus tot eind deze maand. Het vakantiepark is om die reden voorlopig alleen geopend in de weekenden. Wie doordeweeks wil overnachten, wordt doorverwezen naar het Efteling Hotel of vakantiepark Loonsche Land.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl


Related posts

Magisch Marineland houdt orka’s betoverd in eigen bassins – Japanse avonturen moeten nog even wachten!

Douglas Ross

Hans en Grietje op de verhuiswagen: Efteling begint met sloopvoorbereidingen

Douglas Ross

Orkashows terug in Frans dierenpark: een onverwachte comeback!

Douglas Ross