Image default
Business

12 Spooktaculaire Halloween Nights Pins om te Verzamelen in Toverland!
Blog Article: Toverland brengt twaalf nieuwe pins uit voor Halloween Nights

Toverland brengt twaalf nieuwe pins uit voor Halloween Nights

Vandaag, 12.38 uur

Pinverzamelaars worden op hun wenken bediend in Toverland. Het attractiepark heeft twaalf nieuwe pins uitgebracht ter gelegenheid van de populaire Halloween Nights. Deze pins zijn vanaf nu verkrijgbaar en elke horrorbeleving heeft een eigen ontwerp gekregen.

De nieuwe pins bevatten onder andere de logo’s van de vijf scare zones Morgana’s Frozen Knights, Shadows of the Sea, Fiësta de los Muertos, DesTroy en Cirque. Daarnaast zijn er ook pins van de spookhuizen Now You’re Mine, Maison de la Magie, The Dollhouse en Fear The Woods, de walkthrough The Witches Forest en het labyrint Trapped.

Naast deze ontwerpen is er ook een pin gemaakt van het Halloween Nights-logo, inclusief het jaartal. Elke pin kost 6,95 euro. Toverland waarschuwt dat de oplage gelimiteerd is, dus wees er op tijd bij. De pins kunnen worden bewaard op een speciaal Halloween Nights-keycord.

Halloween Shop

Naast de nieuwe pins presenteert Toverland dit najaar ook hoody’s, mutsen, sleutelhangers en festivalbandjes in halloweenstijl. Deze souvenirs zijn te vinden in de grote winkel Mundo Magica in het entreegebied Port Laguna, en in de tijdelijke Halloween Shop in het overdekte Land van Toos.

Download de Looopings-app

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Blog: De chaos die ontstaat wanneer de stroom uitvalt in een achtbaan!

Douglas Ross

Ontdek de Magie van een Directe Treinreis tussen Nederland en Europa-Park!

Douglas Ross

Amazonia waterattractie bij Bellewaerde eindelijk weer in topvorm!

Douglas Ross