Image default
Business

Beleef de avonturen van Tom & Jerry in 4D bij Movie Park Germany in 2024!

Movie Park Germany onthult nieuwe Tom & Jerry 4D Experience

Movie Park Germany pakt dit jaar uit met een nieuwe beleving rond de wereldberoemde tekenfilmfiguren Tom & Jerry. In de 4D-bioscoop Roxy, gelegen in parkdeel The Hollywood Street Set, is in 2024 de Tom & Jerry 4D Experience te zien. Voor de productie wordt samengewerkt met leverancier SimEx-Iwerks Entertainment. Het park brengt hiermee een stukje nostalgie naar het grote scherm. De legendarische rivalen zijn vastbesloten om hun epische kat-en-muis-strijd voor eens en altijd te winnen en laten een spoor van verwoesting en vernieling achter, waar ze ook gaan.

Movie Park verwacht dat de 4D-film met Tom & Jerry zowel populair zal zijn bij fans van oude tekenfilmklassiekers als bij jongere generaties. De film drijft op humor en is, omdat er weinig dialoog wordt gebruikt, gemakkelijk te begrijpen voor alle nationale en internationale gasten.

Entertainmentaanbod

Naast de Tom & Jerry-ervaring besteedt Movie Park ook aandacht aan het entertainmentaanbod. Zo is men nog niet 100 procent tevreden over de stuntshow Operation Red Carpet, die vorig jaar in première ging. Het is de bedoeling om vanaf mei een nieuwe versie van de voorstelling te presenteren, met meer actie en minder filmbeelden. Verder komen er nieuwe acts in de Warsteiner Saloon, bij Santa Monica Pier en op New York Plaza Stage. Achter vrijevaltoren The High Fall opent een nieuwe Candy Shop en Restaurant Pizza & Pasta wordt omgetoverd tot Trattoria Hollywood. Helaas gaan ook drie attracties dicht: botsauto’s Back at the Barnyard Bumpers, watercarrousel Pier Patrol Jet-Ski en 4D-simulator The Lost Temple.

Entreegebied

Als laatste krijgt het entreegebied van Movie Park een nieuw uiterlijk door het weghalen van enkele kassahuisjes. De kassa’s zijn niet meer nodig omdat de meeste bezoekers hun tickets tegenwoordig online bestellen. De vrijgekomen ruimte benadrukt nu het uitzicht op de boog bij de ingang en de skyline van Movie Park bij aankomst.

Related posts

Nieuw vijfsterrenhotel Disneyland Paris: een teleurstelling voor gasten?

Douglas Ross

Nieuwe zweefmolen in Egyptisch themagebied Parc Astérix: hoger dan ooit tevoren!

Douglas Ross

Efteling verrast met betoverende toevoeging aan Doornroosje in het Sprookjesbos!

Douglas Ross