Image default
Business

Ontdek Sea Life Scheveningen in Animal Crossing-stijl: Een virtueel avontuur onder water!
Animal Crossing komt naar Sea Life Scheveningen

Animal Crossing komt naar Sea Life Scheveningen

Zomerse activiteiten rondom de populaire Nintendo-game

Van woensdag 10 juli tot en met zondag 1 september kunnen fans van het bekende Nintendo-spel Animal Crossing hun hart ophalen bij Sea Life Scheveningen. De Zuid-Hollandse attractie organiseert in deze periode extra activiteiten rondom het spel, waaronder een speurtocht en meet-and-greets met het personage Tom Nook.

Bezoekers van Sea Life Scheveningen worden uitgedaagd om verstopte Animal Crossing-bewoners te vinden en stempels te verzamelen. Zo is de zeemeeuw Gulliver ergens aangespoeld, net als in het spel. Daarnaast staan informatieborden in het teken van de uil Blathers, waarbij bezoekers een woord moeten vormen met behulp van letters.

Over Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons, uitgebracht in maart 2020, speelt zich af op een tropisch eiland met antropomorfe dieren. Het doel van het spel is om het eiland vorm te geven en de omstandigheden te verbeteren, waarbij het zeeleven een belangrijke rol speelt. Spelers kunnen vissen naar verschillende diersoorten om ze vervolgens een plek te geven in een museum.

Sea Life Scheveningen

Sea Life Scheveningen bestaat uit ruim 45 aquaria met meer dan vierduizend dieren. Bezoekers kunnen het zeeleven ontdekken door de ogen van diverse personages uit de game, zoals Aurora de pinguïn en een octopus met de naam Octavian.

De samenwerking tussen Sea Life en Nintendo is internationaal, met ook Sea Life-vestigingen in Parijs (Frankrijk) en Blankenberge (België) die deze zomer activiteiten organiseren rondom Animal Crossing. Een woordvoerster van Sea Life benadrukt dat deze ervaring de digitale wereld en echte wereld op een educatieve en speelse manier met elkaar verbindt.


Related posts

Reusachtige pretparkbeurs in Amsterdam: De ultieme expo van het jaar!

Douglas Ross

Ontwerper Europa-Park onthult indrukwekkende tekeningen van spectaculaire vernieuwde achtbaan

Douglas Ross

Biogasinstallatie bedreigt Deens pretpark: Ons bestaan op het spel!

Douglas Ross