Image default
Business

Buzz, Scooby en Deadpool op avontuur in Movie Park tijdens Cosplay Days!
Movie Park Germany verwelkomt cosplayers tijdens vijfde editie cosplay-evenement

Movie Park Germany verwelkomt cosplayers tijdens vijfde editie cosplay-evenement

Bezoekers van Movie Park Germany hebben dit weekend filmhelden kunnen ontmoeten die ze normaal gesproken niet tegenkomen. Tijdens de vijfde editie van een speciaal cosplay-evenement verwelkomde het Duitse pretpark honderden cosplayers. Zij kropen in de huid van bekende personages uit films, series, games en strips.

Zo kon het gebeuren dat het aanwezigen Pixar-figuurtje Buzz Lightyear, Disney-ijskoningin Elsa, DC-superheld Batman, Warner Bros.-hond Scooby-Doo, DreamWorks-prinses Fiona, Marvel-karakter Deadpool en stripcowboy Lucky Luke tegen het lijf liepen. Het zijn merken die gewoonlijk niet voorkomen in Movie Park.

Het cosplayfestival werd voor de vijfde keer gehouden. Ter gelegenheid van dat jubileum duurde het evenement voor het eerst twee dagen: er stonden zowel op zaterdag als zondag Cosplay Days op de planning. Zaterdag waren de meeste cosplayers aanwezig. Toen liep bijvoorbeeld ook een levensechte gremlin rond in het attractiepark.

Het programma bestond onder meer uit een grote parade om 15.00 uur en een cosplaywedstrijd om 16.30 uur. Bij eerdere edities kregen alle deelnemers gratis toegang. Vanwege de populariteit vroeg men dit keer een bijdrage van 10 euro per dag. Movie Park zorgde wel voor parkeerkaarten, maaltijden en drankjes.


Related posts

Directeur Belgische dierentuin achter tralies: schokkend nieuws!

Douglas Ross

Halloween Fright Nights in Walibi dit jaar: Betalen zonder cash, pin jezelf vast!

Douglas Ross

Ontwerpexpert Jeroen Verheij onthult indrukwekkende verzameling Disney-boeken

Douglas Ross