Image default
Business

Disneyland Paris: Studio 1 ondergaat een magische transformatie vanaf april 2024!






Disneyland Paris geeft tekst en uitleg over ingrijpende werkzaamheden bij entree Walt Disney Studios Park

Disneyland Paris geeft tekst en uitleg over ingrijpende werkzaamheden bij entree Walt Disney Studios Park

Disneyland Paris heeft onlangs meer informatie gegeven over de ingrijpende werkzaamheden die plaatsvinden bij de entree van het Walt Disney Studios Park. Het gebied rondom de overdekte boulevard Studio 1 zal de komende maanden worden aangepakt, wat ook gevolgen heeft voor de toegankelijkheid van Studio 1 zelf.

De werkzaamheden zullen doorgaan tot eind 2025. Dit betekent dat Studio 1 niet toegankelijk zal zijn vanaf eind april 2024 tot het voorjaar van 2025. Tijdens deze periode zullen ook de horecagelegenheden en souvenirwinkels in Studio 1 gesloten zijn, waaronder Hep Cat Corner, Restaurant en Coulisse, Les Légendes d’Hollywood en Hollywood Jewel Box.

Deze langdurige sluiting heeft als gevolg dat de horecacapaciteit in het park drastisch wordt verminderd. Tijdens de verbouwing zal er geen groot fastfoodrestaurant beschikbaar zijn. Bezoekers die op zoek zijn naar een snelle hap zullen worden doorverwezen naar kleine kiosken of de eetgelegenheden in Disney Village of het Disneyland Park.

Disney belooft dat de ingang van het park zo wordt ingedeeld dat bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot de belangrijkste locaties. Het onderhoud zal voornamelijk invloed hebben op de looproutes in Production Courtyard, Toon Studio en Studio 1. De attracties in het park zullen gewoon geopend blijven, met uitzondering van de vliegende tapijten van Aladdin: Les Tapis Volants – Flying Carpets Over Agrabah.

De werkzaamheden zijn al begonnen met het verwijderen van een perk achter het studiogebouw, waar voorheen een standbeeld van Walt Disney stond. Dit project maakt deel uit van een grotere transformatie van het park, waarbij onder andere een grote boulevard met tuinen, een gigantisch meer, een Tangled-attractie en een Frozen-themawereld worden gerealiseerd.


Related posts

Wildlands Run: Einde van de race voor organisatie

Douglas Ross

Hittegolf alom: Frankrijk in de greep van zeldzaam intense hitte, heel Europa kreunt onder droge warmte!

Douglas Ross

Hollandse heldin rooft maar liefst 79 souvenirs uit Plopsaland!

Douglas Ross