Image default
Business

Terug vanuit de Efteling: Tv-show Sensatie Ter Land, Ter Zee En In De Lucht is Back!

Te Land, Ter Zee En In De Lucht Keert Terug Op TV

Het klassieke programma Te Land, Ter Zee En In De Lucht maakt zijn comeback op televisie. De opnames zullen later dit jaar plaatsvinden in de Efteling, zo heeft presentator Ruben Nicolai vanavond aangekondigd.

Te Land, Ter Zee En In De Lucht is het langstlopende amusementsprogramma op de Nederlandse televisie. Het draait om het afleggen van een traject met een zelfgemaakt voertuig, vaak boven het water. Aan het einde van het parcours moet er meestal een bel worden geluid.

De deelnemers die het snelst zijn of het meest originele voertuig hebben, ontvangen een prijs. Ook is er een prijs voor de deelnemer met de meeste pech. Eerdere presentatoren van het programma waren onder andere Willem van Kooten, André van Duin, Ron Brandsteder, Jack van Gelder en Ron Boszhard.

Ruben Nicolai heeft aangekondigd dat RTL 4 komende zomer vier afleveringen van Te Land, Ter Zee En In De Lucht gaat opnemen in de Efteling. Verdere details zijn nog niet bekend. Het programma was eerder op televisie te zien tussen 1973 en 2011.

In de jaren tachtig en negentig vonden veel afleveringen al plaats in de Efteling, maar liefst 23 in totaal. De eerste Efteling-uitzending werd in mei 1980 uitgezonden en vond plaats op de Siervijver. Later werden ook de Vonderplas en de Kanovijver gebruikt voor de opnames.

Het is nog niet bekend welke vijver de Efteling dit keer zal aanbieden voor de opnames. In de Siervijver varen sinds 1981 de bootjes van de Gondoletta en sinds 2012 wordt de Vonderplas gebruikt voor de watershow Aquanura.

Ben je benieuwd naar het laatste nieuws? Installeer dan onze smartphone-app en ontvang meldingen bij breaking news.

Related posts

Magische multiversumdrankjes: Disneyland Paris schenkt betoverende Doctor Strange-cocktails!

Douglas Ross

Marketingafdeling Walibi Belgium krijgt keiharde kritiek: \’Rampzalig\’, dit moet je weten!

Douglas Ross

Ontdek de geheimen van de Time Riders-simulator in Movie Park: Een exclusief kijkje achter de schermen!

Douglas Ross