Image default
Business

Slagharen Attractiepark verrast vakantiegasten met betoverende avonden!

Slagharen sluit ‘s avonds laat de poorten voor vakantiegasten

Slagharen sluit ‘s avonds laat de poorten voor vakantiegasten

Vandaag, 17.21 uur

Vakantiegasten van Slagharen kunnen het attractiepark ‘s avonds laat niet meer betreden. In het verleden bleef het park ‘s nachts geopend voor logees: wie zin had, kon een nachtelijke wandeling maken tussen de attracties. Sinds deze maand gaan de poorten tussen het vakantiepark en het pretpark dicht.

Dat gebeurt zodra alle avondactiviteiten in het attractiepark zijn afgerond, dus na het avondentertainment en na de sluiting van speelhal Lucky Nugget. Dat is doorgaans na 22.00 uur. Om te voorkomen dat bezoekers ‘s nachts om de toegangspoorten heen lopen, zijn onlangs extra bouwhekken neergezet.

“Het werkt twee kanten op”, legt een Slagharen-woordvoerder uit. “Na sluitingstijd kunnen gasten van het vakantiepark niet meer het attractiepark op én bezoekers van het attractiepark lopen op deze manier ook niet het vakantiepark in.”

Voor de beveiliging is de aanpassing ook prettig: bewakers hoeven zich geen zorgen meer te maken over mensen die ‘s nachts over het terrein rondzwerven en mogelijk voor overlast zorgen.

Slagharen blijft deze maand op acht avonden tot 22.00 uur geopend voor het nieuwe halloween-evenement Western Nightmares. Avondshows voor verblijfsgasten, zoals de Family Game Show en de Super Bingo, verhuizen dan naar een locatie op het vakantiepark: de Sitting Bull Saloon.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Efteling’s Souvenirwinkel biedt sloten aan: \’Onvoorstelbaar, maar waar!\’

Douglas Ross

Winter Efteling: Ontdek de Betoverende Vernieuwingen volgens Ontwerper Bas van Rijsbergen!

Douglas Ross

Phantasialand verrast met Engelse voertaal: Een sprankelend nieuw hoofdstuk!

Douglas Ross