Image default
Business

Halloween en Winteropening: Walibi Belgium’s Dubbele Investering in Betoverende Festiviteiten!
Walibi Belgium maakt zich klaar voor de winteropening

Walibi Belgium maakt zich klaar voor de winteropening

De eerste volledige winteropening van Walibi Belgium komt steeds dichterbij. Op zaterdag 16 december gaat Walibi Winter van start, waarbij het park gehuld wordt in kerstsferen. Het park investeert evenveel geld in het winterseizoen als in het halloweenseizoen.

Een projectmanager van Walibi Belgium heeft afgelopen weekend tijdens een rondleiding voor fans meer informatie gegeven over het winterseizoen. Het exacte bedrag dat geïnvesteerd wordt, is niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat bijna alle attracties open zullen zijn tijdens de winterperiode, tenzij de weersomstandigheden dit niet toelaten.

Helaas zullen de waterattracties, zoals de waterachtbaan Pulsar, wildwaterbaan Radja River en boomstambaan Flash Back, gesloten zijn. Ook de hangende achtbaan Vampire zal niet toegankelijk zijn. Daarentegen wordt er wel een grote kerstmarkt opgezet in de buurt van de houten achtbaan Loup-Garou.

Walibi Belgium heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in winterbestendige faciliteiten, zodat een bezoek aan het park ook bij koud weer de moeite waard is. Voorbeelden hiervan zijn de interactieve darkride Popcorn Revenge en de restaurants Delhi’Cious en N’Soso. De achtbaan Kondaa kan zelfs bij lage temperaturen geopend zijn.

Ben je benieuwd naar het laatste nieuws over Walibi Belgium? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news!


Related posts

Spannende vernieuwingen op parkeerterrein Efteling: rotonde en kentekenherkenning!

Douglas Ross

Het water blijft stijgen: Bellewaerde verlengt sluiting van nieuwe waterattractie

Douglas Ross

Efteling neemt afscheid van beveiliging, een souvenirsprookje zonder poortjes!

Douglas Ross