Image default
Business

Verbijsterende kiekjes: De Universal-topman ontdekt PortAventura!

Universal Studios mogelijk geïnteresseerd in overname PortAventura World

Er zijn geruchten dat Universal Studios interesse heeft in het overnemen van het Spaanse pretparkresort PortAventura World. Een foto die via social media is verspreid, heeft de speculaties verder aangewakkerd. Op de afbeelding is te zien dat Page Thompson, een topman van Universal, een bezoek brengt aan PortAventura.

Page Thompson is verantwoordelijk voor het scouten van nieuwe locaties binnen Universal Destinations & Experiences. De foto is genomen op vrijdag 17 november en Thompson werd rondgeleid door David Garcia, de algemeen directeur van PortAventura World.

Geruchten over een mogelijke overname van PortAventura door Universal doen al langer de ronde. Hoewel woordvoerders van het resort in Salou de verhalen nooit hebben ontkend, zijn de berichten over de interesse van Universal nooit bevestigd. In september werd wel bekend dat PortAventura daadwerkelijk te koop staat.

De gepubliceerde foto, afkomstig van de fansite Parque a Parque, heeft de fans van Universal enthousiast gemaakt. Zij hopen dat Universal weer de bestemming gaat runnen, zoals het bedrijf dat al deed tussen 1998 en 2004 onder de naam Universal Mediterranea.

Ondertussen werkt Universal ook aan plannen voor een nieuw park in Europa. Het entertainmentbedrijf heeft zijn oog laten vallen op een gebied in Engeland.

Ben jij een fan van Universal en zou je graag zien dat zij PortAventura overnemen? Laat het ons weten in de reacties!

Related posts

Sensationele opening van de nieuwe wildwaterbaan met halfpipe in Bellewaerde Park dit weekend!

Douglas Ross

Ontdek de Magie van Toverland: Nieuwe Maximale Entreeprijs van 42,50 euro in 2024!

Douglas Ross

Ontsnap aan de spanning: de nieuwe sensatie van de kermis met Entia!

Douglas Ross