Image default
Business

Walibi’s Condor: Een angstaanjagend avontuur dat ik nooit zal vergeten!
De beruchte achtbaan Condor in Walibi Holland heeft ook over de grens een slechte reputatie

De beruchte achtbaan Condor in Walibi Holland heeft ook over de grens een slechte reputatie

In een video van de bekende Britse vlogger Shawn Sanbrooke wordt de beruchte achtbaan Condor in Walibi Holland genadeloos afgekraakt. Op zijn YouTube-kanaal Theme Park Worldwide noemt de Engelsman het “één van de slechtste achtbanen die bestaat”.

Walibi heeft enkele jaren geleden nieuwe treinen geïntroduceerd om het comfort van de achtbaan te verbeteren. Sanbrooke was afgelopen week in het attractiepark om de nieuwe treinen uit te proberen. In eerste instantie is hij enthousiast over de aanpassing en suggereert zelfs om dezelfde modellen ook bij een vergelijkbare baan in Engeland te introduceren.

Maar tijdens de twee minuten durende rit krabbelt Sanbrooke terug. Hij merkt dat de baan zo mogelijk nog pijnlijker en oncomfortabeler is dan voorheen. “Ik zeg dit niet vaak, maar ik zou blij zijn als ik nooit meer in deze achtbaan hoef te stappen”, luidt zijn ongezouten oordeel. Ook zijn verloofde Charlotte is het hiermee eens en geeft aan nog nooit zoiets ondraaglijks te hebben meegemaakt. Na afloop hebben ze beiden last van rugpijn.

Het koppel reist de wereld over om rollercoasters uit te proberen en concludeert dat de nieuwe treinen de achtbaan juist slechter hebben gemaakt. Ondanks dat Condor al sinds 1994 in Walibi staat en allesbehalve geliefd is, heeft het park enkele jaren geleden geïnvesteerd in het vernieuwen van de treinen. Helaas heeft dit niet gezorgd voor een significante verbetering.

Ben jij ook benieuwd naar deze beruchte achtbaan? Laat ons weten wat jouw ervaring is!


Related posts

Triomfantelijke terugkeer van een verloren Efteling-attractie in volle glorie!

Douglas Ross

Phantasialand verrast met Engelse voertaal: Een sprankelend nieuw hoofdstuk!

Douglas Ross

Zwembaden, achtbanen en subsidies: hoe Energylandia bijna 30 miljoen euro binnenhaalde!

Douglas Ross