Image default
Business

Beleef Griezelig Plezier op Walibi Belgium’s Spooktaculaire Halloween 2023: Ontdek de Nieuwe Schrikzones en Angstaanjagende DoorgangWalibi Belgium brengt nieuwe scare zones en walkthrough tijdens Halloween

Walibi Belgium brengt nieuwe scare zones en walkthrough tijdens Halloween

Walibi Belgium heeft dit jaar veel nieuws in petto tijdens de halloweenavonden. Bezoekers kunnen zich klaarmaken voor drie nieuwe scare zones en een nieuwe walkthrough. Het pretpark in Waver heeft gekozen voor een nieuwe opzet, waarbij de scare zones overeenkomen met het thema van een naastgelegen spookhuis.

Nieuwe scare zones

Naast spookhuis Nagulai, gelegen in parkdeel Karma World, is de nieuwe scare zone Mandu verschenen. Bij het haunted house Mine Blast is het nieuwe griezelgebied Gaz Leak toegevoegd. En het verhaal van het Egyptische spookhuis The Curse of Amun, onderdeel van Exotic World, krijgt een vervolg in de scare zone Doomed Ruins.

Nieuwe walkthrough

Bij de bestaande scare zone Psycho Circus is een nieuwe walkthrough gebouwd: Pandemonium. Deze beleving is ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse firma Leisure Expert Group. Bezoekers maken een wandeling achter de schermen van een huiveringwekkend circus met angstaanjagende artiesten. Ze betreden ook het podium naast houten achtbaan Loup-Garou. Het decor bestaat voornamelijk uit containers, caravans en bouwhekken.

Uitbreiding festivalterrein

Festivalterrein Rebellion Land, waar stuntvoorstellingen te zien zijn, is uitgebreid met twee verhogingen. Er treden ook dansers en een dj op. In het Tiki-Theater staat de variétéshow The Freaks op de planken, met bizarre circusartiesten.

Verbeteringen ten opzichte van vorige editie

Ten opzichte van de vorige editie heeft Walibi Belgium het evenement naar een hoger niveau getild. Er doen meer acteurs mee, de grime is indrukwekkender en bestaande haunted houses zijn voorzien van nieuwe schrikeffecten. Bovendien wordt in de zones gebruikgemaakt van meer showelementen. Het acteerniveau blijft echter een pijnpunt: veel scare actors komen niet verder dan krijsen, rochelen en gillen. Van training lijkt geen sprake te zijn.

Dag- en avondprogramma

Nieuw is dat Walibi Belgium dit jaar geen apart dag- en avondprogramma meer heeft. In plaats daarvan kan het publiek kiezen tussen familievriendelijke dagen voor het hele gezin en horrordagen voor personen vanaf 16 jaar. Tijdens de avondopenstellingen – van vrijdag 27 oktober tot en met zaterdag 4 november – is het park open tot 22.00 uur.


Related posts

De grootste Walibi-fan betreurt Festivalization: ‘Het valt compleet in het water!’

Douglas Ross

Toverland verbindt eenzame zielen op eerste kerstdag: een magische ontmoetingsplek!

Douglas Ross

Ontwerpexpert Jeroen Verheij onthult indrukwekkende verzameling Disney-boeken

Douglas Ross