Image default
Business

Ontdek het nieuwe cocktailconcept met VIP-tafelservice bij Toverland!

Toverland vernieuwt zomerse cocktailbar bij vuurtoren Solaris

Goed nieuws voor cocktail-liefhebbers! De zomerse cocktailbar van Toverland wordt vernieuwd en vanaf dit jaar kunnen bezoekers genieten van een heerlijke cocktail op een terras met tafelbediening. De cocktailbar is gelegen bij vuurtoren Solaris in entreegebied Port Laguna.

Op de vernieuwde kaart staan drie verschillende cocktails en twee mocktails, aangevuld met ijscoupes en ijskoffie. De Frozen Passion Fruit Martini, de Frozen Piña Colada en de Frozen Strawberry Daquiri zijn verkrijgbaar voor 14,50 euro per stuk. Voor de liefhebbers van mocktails zijn er de Frozen Passion Fruit en Frozen Strawberry voor 9,50 euro per stuk.

Voor degenen die liever geen alcohol drinken, is er de mogelijkheid om te genieten van een verfrissende ijskoffie voor 6,50 euro. Daarnaast zijn er verschillende ijscoupes beschikbaar, zoals dame blanche, Kinder Bueno, zomerfruit, Sprite, suikerspin en marshmallow. De reguliere ijscoupes kosten 8,50 euro en de kindervariant inclusief beker kost 6,95 euro.

Bestellen bij de vernieuwde cocktailbar werkt eenvoudig met behulp van een QR-code op tafel. Daarnaast is normaal schepijs verkrijgbaar bij de balie voor degenen die liever iets anders willen proberen.

Palmbomen en Summer Feelings

Vanaf het verhoogde terras van Solaris, omringd door palmbomen, kunnen bezoekers genieten van het prachtige uitzicht over Port Laguna. Tijdens het zomer-evenement Summer Feelings, dat plaatsvindt van zaterdag 6 juli tot en met zondag 25 augustus, blijft het entreegedeelte een uur langer open dan de rest van het attractiepark.

Related posts

Puy du Fou breekt records! Meer dan 2,5 miljoen bezoekers in één jaar!

Douglas Ross

Betoverend Disneyland Paris onthult iconische klokkentoren van Disneyland Hotel als adembenemend kunstwerk

Douglas Ross

Betoverende Belevenis: De Vliegende Hollander in Efteling met Sprankelende Noodverlichting

Douglas Ross