Image default
Business

Ontdek de originele wildwestkostuums van Kevin Costner in Movie Park Germany!

Movie Park Germany presenteert originele kostuums uit nieuwe wildwestfilm van Kevin Costner

Deze zomer kunnen filmliefhebbers hun hart ophalen bij Movie Park Germany. Het Duitse pretpark biedt namelijk een bijzonder extraatje aan: originele kostuums uit de nieuwe wildwestfilm van de Amerikaanse acteur en regisseur Kevin Costner. De film, genaamd Horizon: An American Saga – Chapter 1, zal vanaf donderdag 4 juli te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

En alsof dat nog niet genoeg is, zal Chapter 2 al snel volgen op donderdag 15 augustus. Movie Park Germany heeft de hand weten te leggen op de kledij van hoofdrolspelers Kevin Costner en Sienna Miller. De kostuums zullen enkele weken tentoongesteld worden in het themagebied The Old West, dichtbij de ingang van de houten achtbaan The Bandit.

Horizon: An American Saga vertelt het verhaal van de kolonisatie van het Amerikaanse westen tijdens de burgeroorlog. De film belooft “een aangrijpende reis door een land dat in oorlog is met zichzelf, gezien door de ogen van families, vrienden en vijanden”.

De kostuums van Costner en Miller zijn ontworpen door Lisa Lovaas, die eerder heeft gewerkt aan films als Transformers: The Last Knight en Paranormal Activity: The Ghost Dimension. Movie Park-directeur Thorsten Backhaus vertelt: “De kostuums zijn rechtstreeks vanaf de set in Utah naar ons in Duitsland gebracht. Ze zullen bij ons blijven zolang de productie dit toelaat, aangezien de opnames voor het derde deel van de vierdelige saga al zijn begonnen.” Costner heeft plannen om in totaal vier Horizon-films te maken, die de periode van 1861 tot 1865 zullen beslaan.

Related posts

Ontdek het vernieuwde spektakel op Bright Nights in Walibi Holland: Een onvergetelijke entertainmentbeleving!

Douglas Ross

Ophef in de LGBT-gemeenschap: Engels attractiepark krijgt het zwaar te verduren na social media grap

Douglas Ross

De Huiveringwekkende Spookhuizen van Walibi Holland: Waar Bezoekers de Schrik van Hun Leven Krijgen!

Douglas Ross