Image default
Business

Efteling betovert je met twee spectaculaire musicals op YouTube!
Efteling-fans kunnen genieten van twee musicals in de herfstvakantie

Efteling-fans kunnen genieten van twee musicals in de herfstvakantie

Goed nieuws voor Efteling-fans! Tijdens de herfstvakantie is het mogelijk om twee musicals online terug te kijken. Het YouTube-kanaal van het Efteling Theater heeft vandaag de volledige videoregistraties van Jokie en Jet: Reizen is een Feestje en De Grote Efteling Koekoek Show toegevoegd.

De Grote Efteling Koekoek Show

De Grote Efteling Koekoek Show ging in oktober 2021 in première. Het verhaal draait om een hacker die het attractiepark op stelten zet. Op het toneel staat een grote machine met knoppen, hendels en een liveverbinding met de Efteling. Zelfs directeur Fons Jurgens speelt een rolletje in deze spannende show.

Jokie en Jet: Reizen is een Feestje

De theatershow van Jokie en Jet draaide sinds 2020 in verschillende Nederlandse en Belgische theaters. In deze interactieve poppenvoorstelling, geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, maken de bekende figuren uit Carnaval Festival een wereldreis met hun luchtballon. Jet heeft in elk land een cadeautje verstopt voor Jokie. Een feestje voor jong en oud!

Beide producties hebben nooit in het Efteling Theater gedraaid, maar waren alleen te zien in andere theaters. In de Efteling zelf wordt momenteel de avondshow Caro opgevoerd. En goed nieuws voor de toekomst: in december 2023 gaat de Sprookjesboom-musical Een Gi-ga-gantisch Avontuur op tournee.

Ben je benieuwd naar deze musicals? Ga dan snel naar het YouTube-kanaal van het Efteling Theater en geniet van de volledige videoregistraties van Jokie en Jet: Reizen is een Feestje en De Grote Efteling Koekoek Show. Veel kijkplezier!

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Winteropening bij Bellewaerde Park: de perfecte herkansing om je ijskoud te vermaken!

Douglas Ross

Walibi Holland boekt recordomzet van 44 miljoen euro: Een rollercoaster van succes!

Douglas Ross

Geen achteruit meer in de houten achtbaan van Parc Astérix: Een nieuwe sensatie!

Douglas Ross