Image default
Business

Beleef de Baron 1898-achtbaan als miniatuur: een magische verzameling voor slechts 200 euro!

Baron 1898 replica binnenkort verkrijgbaar als souvenir

Fans van de Efteling-attractie Baron 1898 kunnen binnenkort een replica van de populaire dive coaster in huis halen. Het souvenir bestaat uit het stationsgebouw, de liftheuvel en de eerste afdaling en maakt deel uit van een collectie kerstminiaturen van de firma Luville.

Het miniatuurbeeld bevat het Kleedlokaal, het Loonlokaal en het Ophaalgebouw, samen met de iconische schachttoren en schoorsteen. Boven aan de lift hangt een trein stil boven de afgrond, klaar om naar beneden te storten in een zwart gat. Onder de toren bevindt zich horecapunt ‘t Melkhuysje.

Het beeld bevat geen beweging en vereist batterijen voor de verlichting. De prijs van het object in de Efteling is nog niet bekend, evenals de exacte afmetingen. Momenteel wordt het souvenir in een webwinkel van een tuincentrum aangeboden voor 219 euro tijdens de voorverkoop.

Eerder werd al aangekondigd dat de Efteling-miniatuurcollectie dit jaar wordt uitgebreid met beelden van de reus Djinn uit Fata Morgana, twee waterspuwers van de Piraña, De Stenen Kip op het Anton Pieckplein, de wegwijzer bij Roodkapje en enkele entertainmentacts.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Installeer dan onze smartphone-app en ontvang meldingen bij breaking news.

Related posts

De teleurstellende mislukking: Texel Zoo moet onverwachts sluiten!

Douglas Ross

Betreed het angstaanjagende Walibi-spookhuis Urban Explhorror: Wat je kunt verwachten!

Douglas Ross

Ontdek de betoverende muzikale lasershow deze winter bij de F.L.Y.-achtbaan in Phantasialand!

Douglas Ross