Image default
Business

Waterpret in Plopsaland neemt even pauze: Tijdelijke sluiting voor grootse werkzaamheden!

Plopsaqua in Plopsaland De Panne tijdelijk gesloten voor onderhoud

Bezoekers van Plopsaland De Panne moeten tijdelijk afscheid nemen van het waterpark Plopsaqua. Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 november is het populaire waterparadijs gesloten voor herstel- en onderhoudswerkzaamheden. Dit heeft Plopsa via social media bekendgemaakt.

De komende weken zal er noodzakelijk onderhoud plaatsvinden aan de zwembaden, glijbanen en technische installaties. Alleen het losstaande 25 meterbad zal geopend blijven, zodat zwemlessen voor buurtbewoners gewoon kunnen doorgaan. Helaas zal de Wildwaterbaan Wild River langer gesloten zijn, namelijk tot en met vrijdag 1 december.

Enkele jaren geleden kondigde Plopsa nog aan dat Plopsaqua het hele jaar door toegankelijk zou zijn. Echter, dit blijkt in de praktijk niet haalbaar te zijn. Daarom heeft Plopsa gekozen voor een tijdelijke sluiting “zodat de werkzaamheden zo snel mogelijk kunnen worden uitgevoerd”.

Normaal gesproken is de toegang tot Plopsaqua inbegrepen bij een verblijf in het naastgelegen Plopsa Hotel. Tijdens de renovatieperiode zullen hotelgasten helaas geen gebruik kunnen maken van de waterattracties en zwembaden. Plopsa benadrukt echter dat de prijs van een verblijf al rekening houdt met deze situatie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Plopsaland De Panne en Plopsaqua? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.

Related posts

Ontdek de magie met drie nieuwe Efteling-hamsters en een overvloed aan betoverende souvenirs bij Albert Heijn!

Douglas Ross

Ontdek het huiveringwekkende ‘Beestachtige Spookhuis’ in Bobbejaanland dit weekend!

Douglas Ross

Bobbejaanland sluit tijdelijk twee topattracties voor groot onderhoud!

Douglas Ross