Image default
Business

Disneyland Paris onthult magische droneshow: Disney Electrical Sky Parade!


Disneyland Paris introduceert nieuwe droneshow: Disney Electrical Sky Parade

Disneyland Paris introduceert nieuwe droneshow: Disney Electrical Sky Parade

Vandaag, 12.06 uur

Disneyland Paris heeft aangekondigd dat hun nieuwe droneshow de naam Disney Electrical Sky Parade zal dragen. Hiermee verwijst het resort naar de klassieke lichtjesparade Main Street Electrical Parade, die in de jaren negentig erg populair was. In een video laat droneleverancier Dronisos een kijkje achter de schermen zien bij het creëren van de voorstelling.

Het avondspektakel, dat te zien zal zijn van maandag 8 januari tot en met maandag 30 september, combineert lichtgevende drones met videoprojecties, lichteffecten en fonteinen bij het kasteel van Doornroosje. Deze show maakt deel uit van het nieuwe festival Disney Symphony of Colours.

Disney Electrical Sky Parade zal voorafgaand aan de grote avondshow Disney Dreams te zien zijn. “Het geeft nostalgische fans de kans om hun jeugd opnieuw te beleven, terwijl jongere fans deze iconische Disney-ervaring voor het eerst kunnen ontdekken”, aldus de promotietekst.

Er zullen ongeveer vijfhonderd drones worden gebruikt, die in de lucht verlichte praalwagens zullen vormen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de trein van Mickey Mouse, de draak Elliott en het rijtuig van Assepoester. “De onvergetelijke elektromuziek is speciaal voor deze gelegenheid geremixt.”

Ben je benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Disneyland Paris? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Ontdek welke Efteling-attracties je vanaf morgen moet missen!

Douglas Ross

Betreed de Duistere Wereld van de Katakomben Tour in Heide Park!

Douglas Ross

Spannende waterattractie met vrije val getest in Belgisch pretpark!

Douglas Ross