Image default
Business

Swingend de zomer in de Efteling: Boogie Boys, Python Pietje en Wolf!
Efteling vernieuwt entertainmentprogramma voor zomerseizoen

Efteling vernieuwt entertainmentprogramma voor zomerseizoen

De Efteling heeft aangekondigd dat ze het entertainmentprogramma voor het zomerseizoen zullen vernieuwen. Van vrijdag 28 juni tot en met zondag 1 september kunnen bezoekers dagelijks genieten van enkele nieuwe en vernieuwde acts. Een van de nieuwe shows is Python Pietje Presenteert: The Steelcrew, die zal worden opgevoerd op het Python-podium in het Ruigrijk.

De show is een project van acteur, presentator en conceptontwikkelaar Pepijn Gunneweg. Python Pietje zal DJ Dizzy en de Sterkstaaltjestaalkrachtshow vervangen, waarover men vorig jaar niet tevreden was.

Python Pietje is het figuurtje bij de ingang van de bekende achtbaan. Normaal gesproken wijst hij aan welke lengte de waaghalzen moeten hebben om een ritje te kunnen maken in de rollercoaster. Nu komt hij voor het eerst tot leven.

Op het Zomerstrand in het Reizenrijk, dat in het teken staat van Carnaval Festival-figuren Jokie en Jet, zullen The Red Noses Boogie Boys optreden; een zanggroepje dat eerder bekend stond als Zang & Gelukkig. In het Sprookjesbos wordt een muzikale Sprookjesboom-voorstelling afgewisseld met een oude bekende: Een Avond met Wolf. Ook zullen de elfjes bij Droomvlucht en reus Djinn bij Fata Morgana weer terugkeren. Verder krijgen bakker Krümel en Frau Schmetterling bij Max & Moritz wederom gezelschap van de Anderberg Musikverein, een blaaskapel, en blijft de Charlatan-show bij Danse Macabre op het programma staan.

Tijdens het hoogseizoen is de Efteling elke dag geopend tot 21.00 of 22.00 uur. Speciale avondtickets, geldig van 17.00 tot sluitingstijd, kosten 30 euro. De reguliere entreeprijs bedraagt dit jaar 51 euro.


Related posts

Ontdek de geschiedenis van het Land van Ooit en het Roze Kasteel in dit sprankelende nieuwe boek!

Douglas Ross

Beleef een magische wereld met De Smurfen in het 3D-simulator in Frans pretpark!

Douglas Ross

Brandweer redt Bellewaerde bezoekers uit benarde attractie tijdens stortbui!

Douglas Ross