Image default
Business

Rockende ritjes: Walibi Belgium brengt nieuwe soundtrack naar houten achtbaan!
Walibi Belgium introduceert nieuwe muziek bij houten achtbaan Loup-Garou

Walibi Belgium introduceert nieuwe muziek bij houten achtbaan Loup-Garou

Bij de houten achtbaan van Walibi Belgium is voortaan nieuwe muziek te horen. Het Belgische pretpark introduceerde dit najaar een aangepaste soundtrack in de omgeving van rollercoaster Loup-Garou, ook wel bekend als Weerwolf.

Deze nieuwe soundtrack bestaat uit epische en bombastische stockmuziek van meerdere componisten. “Het zijn melodieën die we hebben gemixt uit verschillende soorten bestaande muziek”, vertelt een woordvoerder van het attractiepark.

De gebruikte tracks hebben titels als A Glorious World, Becoming A Hero, Flame, Life Is An Adventure, Stormrise, The Glory Of Winning en The Last Hero. “Het idee was om een mix samen te stellen die de onderdompeling in de attractie zou vergroten en daardoor de klantervaring zou verbeteren”, legt de voorlichter uit.

Loup-Garou is één van de weinige attracties in Walibi Belgium die nog niet bij een vast themagebied hoort. Er liggen al wel geruime tijd plannen klaar om de achtbaan uit 2001 onderdeel te maken van een nieuw themadeel in de stijl van New Orleans. De coaster is 28 meter hoog en 1035 uur lang. Treinen halen een topsnelheid van 80 kilometer per uur.

Bezoekers van Walibi Belgium kunnen nu dus niet alleen genieten van een spannende rit in de houten achtbaan Loup-Garou, maar ook van een nieuwe soundtrack die de beleving nog intenser maakt. Benieuwd naar de nieuwe muziek? Breng dan zeker een bezoekje aan het pretpark!


Related posts

Bobbejaanland sluit tijdelijk twee topattracties voor groot onderhoud!

Douglas Ross

Griezelige verrassing: Walibi Holland schrapt spookhuistickets uit attractieaanbod!

Douglas Ross

Efteling verrast met topbenoeming: Willem Roskam nieuwe directeur!

Douglas Ross