Image default
Business

Avonturenpark Hellendoorn verrast met exclusieve plattegronden op aanvraag!

Gratis plattegronden Avonturenpark Hellendoorn

Gratis plattegronden Avonturenpark Hellendoorn

Vandaag, 15.19 uur

De plattegronden van Avonturenpark Hellendoorn worden gratis, maar niet iedereen zal er eentje ontvangen. Eerder vroeg het Overijsselse pretpark 1 euro voor een papieren kaart. Vanaf dit jaar zijn de parkplattegronden alleen verkrijgbaar op aanvraag.

Het is de bedoeling om meer bezoekers gebruik te laten maken van de officiële Hellendoorn-app. “We zagen dat de papieren variant steeds minder in trek was,” vertelt een woordvoerder aan Looopings. “Tegelijkertijd weten we dat er een groep is die nog graag een papieren plattegrond gebruikt.” Zij kunnen terecht bij de winkel of infobalie.

In 2024 wordt de plattegrond gecombineerd met informatie over toegankelijkheid, bedoeld voor bezoekers met een beperking. “Voorheen was dat een aparte flyer. Nu kunnen we plattegronden bewust uitdelen aan mensen die hulp nodig hebben bij een dagje uit.”

Er worden aankomend seizoen ook meer plattegrondborden in het park gezet, om het publiek te helpen bij het vinden van de weg. Avonturenpark Hellendoorn gaat weer open op zaterdag 30 maart, inclusief de nieuwe achtbaan RidderStrijd.

Installeer onze smartphone-app en ontvang meldingen bij breaking news: klik hier


Related posts

Ontdek de gezichten achter Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe!

Douglas Ross

Ontdek de magie van De Legende van Familie Vos in de nieuwste Efteling-film!

Douglas Ross

Bevrijd de dieren uit Artis: een ethische strijd voor vrijheid en geluk!

Douglas Ross