Image default
Business

Ontdek de spectaculaire nieuwe show bij Max & Moritz in de Efteling!
Efteling vernieuwt muzikale show bij Max & Moritz

Efteling vernieuwt muzikale show bij Max & Moritz

De muzikale show bij Efteling-achtbaan Max & Moritz is vernieuwd. Op het Max & Moritzplein treedt net als vorig jaar de Anderberg Musikverein op, een Duitse muziekkapel. Deze zomer is wel gezorgd voor nieuwe liedjes, andere verhaallijnen en meer onderlinge interactie.

De kapel speelt bekende Duitse nummers met een twist. Twee personages uit het verhaal van Max & Moritz, moeder Frau Schmetterling en bakker Krümel, kregen een prominentere rol in de veertig minuten durende voorstelling. Bovendien werd een prieeltje neergezet op het dorpsplein, zodat de act ook kan doorgaan bij regen.

De muziekvereniging viert een zomerfeest, maar kwajongens Max en Moritz blijken enkele streken uitgehaald te hebben. Zo hebben ze een feestelijke vlag omgeruild voor een onderbroek van Frau Schmetterling. Verder zien kijkers hoe Krümel zijn bakkerij probeert te redden en hoe de voorzitter van de fanfare verliefd wordt op Schmetterling.

In de show knipoogt men ook naar de opvallende groene loods van de attractie Fabula, die wordt aangeduid als “de Anderberg”. “Het hele jaar groen”, klinkt het. Er zijn optredens tussen 16.00 en 20.00 uur. Op het plein bij Frau Boltes Küche en Bäckerei Krümel staan ook hutjes met eten, drinken en spellen. Max en Moritz laten zich overdag zien.


Related posts

Disneyland Paris wint award voor waardeloze app: Een hilarische misser!

Douglas Ross

Ontdek de top vernieuwingen bij Winter Feelings in Toverland!

Douglas Ross

Honderd jaar Disney: Ontdek het betoverende jubileumboek van Disneyland Paris!

Douglas Ross