Image default
Business

Op zoek naar een toilet in Efteling? Dit zijn de nieuwe grote borden die je helpen!
Efteling verbetert bewegwijzering naar toiletten

Efteling verbetert bewegwijzering naar toiletten

Vandaag introduceerde de Efteling opvallende nieuwe borden om ervoor te zorgen dat bezoekers de wc’s beter kunnen vinden. Uit onderzoek bleek dat veel bezoekers moeite hadden om de dichtstbijzijnde toiletten te vinden, dus besloot het attractiepark om de bewegwijzering te verbeteren.

Na het plaatsen van nieuwe wegwijzers vorig jaar, zijn er nu extra borden met tekeningen en rijmpjes toegevoegd op diverse locaties in het park. Ondanks deze verbeteringen, werden deze week grote borden met de term “Toiletten” en een wc-symbool geplaatst bij verschillende toiletgebouwen.

De nieuwe borden zijn onder andere te vinden bij Kleine Boodschap in het Sprookjesbos en bij Fata Morgana. Ook is er een kleinere variant bevestigd aan de gevel van het Diorama. Daarnaast zijn de gevelletters bij Carnaval Festival voorzien van een opvallendere kleur en omringd door gekleurde stippen en het wc-symbool.

Vorig jaar werden vier toiletruimtes in het park gerenoveerd, waaronder ‘t Gemack en de wc’s bij Droomvlucht, Fabula en Fata Morgana. Daarnaast opende er een volledig nieuwe locatie: De Laetste Hoop, bij Danse Macabre.


Related posts

Nog twee slachtoffers van PortAventura achtbaanongeluk in ziekenhuis

Douglas Ross

Smullen maar! Walibi Holland’s vernieuwde restaurant heet Yummy Tummy

Douglas Ross

Zweden’s Waterpark: Minder Schade dan Verwacht – Ontdek de Nieuwe Sensatie!

Douglas Ross