Image default
Business

Pretpark zwaait op spectaculaire wijze afscheid van legendarische attractie na 64 jaar!

Pleasure Beach organiseert afscheidsfeest voor klassieke attractie

Pleasure Beach organiseert afscheidsfeest voor klassieke attractie

Vandaag om 18.45 uur heeft het Engelse pretpark Pleasure Beach een speciaal evenement georganiseerd vanwege de sluiting van een klassieke attractie. Enkele maanden geleden werd bekend dat de racebaan Grand Prix zal verdwijnen, tot teleurstelling van vele fans die niet de kans hadden gekregen om afscheid te nemen.

Het attractiepark in Blackpool speelde hierop in en organiseerde onder de noemer “Grand Prix: The Final Lap” afgelopen vrijdag een avondopenstelling. Tijdens deze avond was de 64 jaar oude rondrit voor de allerlaatste keer geopend. Liefhebbers konden voor £50, ongeveer €60, een toegangskaartje kopen.

Naast de attractie zelf zorgde Pleasure Beach ook voor extra entertainment, zoals pitspoezen, muzikale optredens en tentoonstellingen van sportwagens. Operationeel directeur Andy Hygate en marketingdirecteur James Cox kwamen aan het woord in een videoreportage over het evenement.

De attractie opende oorspronkelijk onder de naam Turnpike en werd aanvankelijk aangedreven door benzine. Sinds 2002 rijden de wagens op elektriciteit en konden bezoekers zelf sturen. Pleasure Beach heeft nog niet bekendgemaakt wat er in de plaats zal komen van deze klassieke attractie.


Related posts

Chaos in Walibi Holland: 8 attracties gesloten door personeelstekort en storingen!

Douglas Ross

Disneyland Paris springt in de Olympische ringen met sprankelende reclamespot!

Douglas Ross

Fotografie: Knutselende fan maakt eigen beeldjes van geliefde Efteling-karakters

Douglas Ross