Image default
Business

Geen Studio 100-show in Plopsaland De Panne: artiesten tekort!
Studio 100 Festival in Plopsaland: Grand Finale Show voorlopig geschrapt

Studio 100 Festival in Plopsaland: Grand Finale Show voorlopig geschrapt

Eén van de onderdelen van het Studio 100 Festival in Plopsaland gaat voorlopig niet door. Het Vlaamse attractiepark heeft te weinig artiesten om de Grand Finale Show op te voeren. Daarom ontbreekt de voorstelling tot nader order. Men is al gestart met het werven van nieuwe dansers en acteurs, in de hoop dat de show snel kan terugkeren.

Eind maart werd het startschot gegeven voor het Studio 100 Festival: een verzamelnaam voor verschillende nieuwe entertainmentacts in Plopsaland. Eén van de hoogtepunten moet de dagelijkse Grand Finale zijn: een muzikale voorstelling na afloop van de parade Studio 100 Festival On Wheels.

Daarin dansen figuren als Mega Mindy, Piet Piraat, Kabouter Plop, Bumba, Wickie de Viking en Maya de Bij op Studio 100-hits. Ze krijgen gezelschap van dansers in kleurrijke kostuums. De act vindt plaats in en rond de Kiosk op het Dorpsplein. Sinds donderdag 6 juni is er echter geen Grand Finale meer.

“We willen benadrukken dat dit tijdelijk is”, vertelt een woordvoerster. Op dit moment wordt gezocht naar 25 extra performers. “We zijn voornamelijk op zoek naar mensen die ervaring hebben in animatie, dans en acteren”, vult hr-directrice Daisy Deceuninck aan.

Aanstaande zaterdag staat een auditiedag op de planning. Aanmelden kan via de website van Plopsa. Men beschreef de Grand Finale Show eerder als “betoverend”, “adembenemend” en “de ultieme dosis spektakel”. De fietsparade, waar minder artiesten voor nodig zijn, gaat ondertussen wel door.


Related posts

Op naar 4,9 miljoen bezoekers: Efteling nadert bezoekerslimiet in 2023!

Douglas Ross

Fjord Explorer: Frans pretpark verovert de hoogte met 27 meter hoge waterachtbaan!

Douglas Ross

Watersnood bij Duitse dierentuin nabij de grens: Een natte ramp!

Douglas Ross