Image default
Business

Kerstman schittert in spetterende videoclip van Europa-Park: een onvergetelijke ervaring!

Europa-Park lanceert nieuwe videoclip om het winterseizoen te vieren

Het wereldberoemde Duitse attractiepark Europa-Park heeft een nieuwe videoclip uitgebracht om het winterseizoen te vieren. Het park heeft zelfs een heel album met kerstliedjes ontwikkeld, genaamd “Winterzauber im Europa-Park”. Eén van de elf nummers op het album heeft nu ook een eigen clip gekregen, die is opgenomen in het pretparkresort. En wie speelt de hoofdrol in de video? De Kerstman natuurlijk!

Het nummer “Die Schönste Jahreszeit”, gemaakt door de huisband Europa United, duurt iets meer dan twee minuten. In de videoclip zien we hoe de Kerstman door kinderen wordt verrast met een Golden Ticket voor Europa-Park. Daarna laat hij zichzelf heerlijk verwennen in de hotels en attracties van het park.

In de video komen ook het waterpark Rulantica, de VR-beleving Yullbe en het restaurant Eatrenalin voorbij. Zo neemt de Kerstman een duik in het golfslagbad van Rulantica en ontmoet hij Roland Mack, de eigenaar van het park, waarmee hij op de foto gaat. En na het zien van de schaatsshow kan de Kerstman het niet laten om zelf ook het ijs op te gaan.

Winterseizoen in Europa-Park

Het winterseizoen in Europa-Park loopt van zaterdag 2 december tot en met zondag 7 januari. Let op, de meeste waterattracties zijn in deze periode gesloten. Maar geen zorgen, er is nog genoeg te beleven! Bezoekers zijn dagelijks welkom van 11.00 uur ‘s ochtends tot minimaal 19.00 uur ‘s avonds. Alleen op zondag 24 en maandag 25 december blijven de poorten gesloten. Dus plan je bezoek goed!

Ben je fan van Europa-Park en wil je graag iets exclusiefs in je collectie hebben? Dan is er goed nieuws! Je kunt namelijk de exclusieve Looopings Podcast-pin bestellen via Pretparkwinkel.nl. Zo kun je jouw liefde voor Europa-Park nog meer laten zien!

Related posts

Efteling sluit Python niet vijf dagen, maar bijna drie weken – Ontdek het opmerkelijke nieuws!

Douglas Ross

Plopsaland-acteur onthult schokkende geheimen achter mascottepakken: Van braaksel tot hilariteit

Douglas Ross

Ontsnap uit Toverland: Europa’s grootste escape room na sluitingstijd!

Douglas Ross