Image default
Business

Neem je vrienden mee naar Disneyland Paris voor slechts 47 euro!

Disneyland Paris biedt voordelige entree voor vrienden van abonnementhouders

Disneyland Paris biedt voordelige entree voor vrienden van abonnementhouders

Abonnementhouders van Disneyland Paris kunnen deze zomer vrienden en kennissen meenemen naar het park voor slechts 47 euro per dag. Een regulier entreebewijs voor beide Disney-parken kost op dit moment 130 euro. Door gebruik te maken van het Friends Ticket kunnen vrienden van abonnementhouders bijna 65 procent besparen op de toegangsprijs.

De Friends Tickets zijn vanaf deze week online beschikbaar voor een bezoek tussen woensdag 12 juni en maandag 30 september. De prijs van het ticket varieert afhankelijk van de dag en ligt tussen de 47 en 69 euro. Met dit speciale entreebewijs hebben bezoekers toegang tot zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park.

In het verleden was het gebruikelijk dat abonnementhouders voordelige toegangskaarten konden aanschaffen voor vrienden. Tegenwoordig zijn deze aanbiedingen echter tijdelijk en kunnen de voorwaarden variëren. Zo werden eerder dit jaar actietickets verkocht voor een prijs tussen de 41 en 59 euro voor een bezoek in de periode tussen begin januari en begin maart.

Om gebruik te maken van de Friends Tickets moeten abonnementhouders de gewenste bezoekdagen nog steeds vooraf reserveren via de officiële website of app van Disneyland. Vooral op populaire dagen kan het voorkomen dat de tickets uitverkocht raken. Daarnaast hanteert het park tegenwoordig drie verschillende jaarkaarten: Bronze (289 euro), Silver (499 euro) en Gold (699 euro).


Related posts

Doldwaze Deadpool verovert Disneyland Paris: een superheldenavontuur om nooit te vergeten!

Douglas Ross

“Ontdek de vernieuwde Darkride Red Bandits Adventure in Slagharen” – a Dutch blog title

Douglas Ross

Efteling blijft vreemdgaan met openingsjaar hotel: nog steeds verkeerde communicatie vier maanden later

Douglas Ross