Image default
Business

Betoverende kerstmuziek van de spectaculaire parade bij Movie Park Germany nu online te beluisteren!
Movie Park Germany lanceert nieuwe lichtjesparade met speciale soundtrack

Movie Park Germany lanceert nieuwe lichtjesparade met speciale soundtrack

Movie Park Germany heeft speciaal voor hun nieuwe lichtjesparade een soundtrack laten maken. Tijdens de winteropening, genaamd Hollywood Christmas, zal dagelijks de Christmas Parade van Movie Park voorbij komen, begeleid door muziek van huisleverancier IMAscore. De titelsong, genaamd Hollywood Christmas, is nu online te beluisteren op verschillende streamingplatforms, waaronder Spotify.

Het lied duurt ruim vier minuten en er zijn ook een karaokeversie en een instrumentale versie beschikbaar. De componisten van het lied zijn Sebastian Kübler en Xaver Willebrand, beiden werkzaam bij IMAscore.

Dit is de eerste keer dat het Duitse attractiepark geopend is tijdens de wintermaanden. De Hollywood Christmas parade in Movie Park Germany zal nog plaatsvinden tot en met zondag 7 januari. Naast de kerstparade bestaat het entertainmentprogramma onder andere uit meet-and-greets met de Kerstman, een illusieshow met Christian Farla, de Christmas Tree Celebration en een dronespektakel.

In de zomer verscheen de muziek van de reguliere parade Movie Park Studios on Parade ook al online, eveneens gemaakt door IMAscore.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl


Related posts

Ontdek de Nieuwe Sensatie: Europese Attractieparken Betreden het Threads Platform!

Douglas Ross

Muzikaal Spektakel in Duits Attractiepark Heide Park: Zara Larsson, Hardwell, Don Diablo en Chainsmokers Schitteren op het Podium!

Douglas Ross

Pretparkdirecteur Wouter Dekkers duikt in nieuw avontuur bij parkengroep Momentum Leisure!

Douglas Ross