Image default
Business

Ontdek Europa-Park met je Efteling-abonnement: geen voucher meer nodig!

Efteling-abonnees kunnen nu zonder voucher gratis naar Europa-Park

Efteling-abonnees kunnen nu zonder voucher gratis naar Europa-Park

Abonnementhouders van de Efteling hoeven niet langer een voucher op te halen om gratis toegang te krijgen tot Europa-Park. Met een abonnement van het Kaatsheuvelse attractiepark kunnen bezoekers nu één keer per kalenderjaar gratis naar binnen bij het grootste pretpark van Duitsland. Voorheen moesten abonnees een speciale voucher aanvragen, maar dankzij een technische aanpassing is dat nu niet meer nodig.

De abonnementspas kan nu worden toegevoegd aan de Efteling-app, waardoor medewerkers van Europa-Park kunnen controleren of het abonnement nog geldig is. Dit betekent dat abonnees geen apart document meer hoeven in te vullen.

Volgens de Efteling zelf is het niet langer nodig om een voucher op te halen bij de Gastenservice zodra je je abonnement in de Efteling-app kunt laten zien. Abonnees die alleen een fysieke pas hebben, moeten echter nog steeds een voucher regelen waarop de geldigheidsdatum wordt genoteerd.

De reguliere entreeprijs van Europa-Park bedraagt dit jaar maximaal 79,50 euro. Een Efteling-abonnement biedt korting of gratis toegang tot enkele tientallen dagattracties in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Zweden.


Related posts

Dansen met de dood: Efteling onthult openingsdatum van Danse Macabre voor Halloween 2024

Douglas Ross

Vurige chaos in PortAventura World: De Brandende Gevangenisstraf!

Douglas Ross

Blake Lively onthult haar geheime truc in Disneyland Paris: Moedermelk afkolven als een pro!

Douglas Ross