Image default
Business

Ontdek de revolutie: de nieuwe virtuele wachtrij bij Droomvlucht in de Efteling

Efteling introduceert virtuele wachtrij bij Droomvlucht

De Efteling heeft maandag de virtuele wachtrij bij Droomvlucht officieel in gebruik genomen. Bezoekers kunnen deze zomer kiezen: aansluiten in de reguliere rij óf een gratis reservering plaatsen via de Efteling-app. In dat laatste geval ontvangen gebruikers een QR-code met een tijdvak van een kwartier waarin ze terug kunnen komen.

Bezoekers die gebruik maken van de virtuele wachtrij mogen aansluiten in een aparte rij, aangeduid met een opvallend bord voor de ingang. Deze rij loopt recht door richting de evenementenzaal van Droomvlucht, waar bezoekers uiteindelijk de darkride kunnen betreden.

Het systeem kan geactiveerd worden zodra een gebruiker van de Efteling-app zich in de buurt van de attractie bevindt. Momenteel toont de app zowel de actuele reguliere wachttijd als de virtuele wachttijd. “Tijdens het wachten kun je rustig iets anders gaan doen”, aldus de Efteling.

Experiment

Het gaat om een pilot die zal plaatsvinden gedurende de zomermaanden, al is de einddatum nog niet bekendgemaakt. De Efteling heeft in het verleden vaker geëxperimenteerd met virtuele wachtrijen, maar nieuw is dat bezoekers in dit geval ook altijd kunnen kiezen voor een spontaan ritje zonder reservering. In de meeste gevallen zullen zij dan wel langer moeten wachten dan voorheen, omdat een deel van de capaciteit van Droomvlucht ingezet wordt voor app-gebruikers.

Naast Droomvlucht kunnen bezoekers van de Efteling deze zomer ook de Elfentroon bezoeken, wandelen door het Volk van Laaf of een rondje maken in één van de draaimolens op het Anton Pieckplein. De Efteling blijft vernieuwen en verbeteren om de bezoekerservaring nog aangenamer te maken.

Related posts

Duik in de wereld van Oreo: Engels pretpark onthult hotelkamer voor Oreo-liefhebbers!

Douglas Ross

Bokito: Een Eerbiedige Herinnering aan de Legendarische Blijdorp-Gorilla

Douglas Ross

Winteropening Movie Park: Een magisch avontuur voor Abonnees van Slagharen en Bobbejaanland!

Douglas Ross