Image default
Business

Nieuwe bioscoopknaller van YouTube-ster Dylan Haegens: Première in Duinrell!

Duinrell vertoont voorpremière van Superkrachten Voor Je Hoofd

Afgelopen weekend vond er een speciale voorpremière plaats in Duinrell. Het Wassenaarse attractiepark vertoonde de nieuwe speelfilm van youtuber Dylan Haegens aan een selecte groep genodigden: Superkrachten Voor Je Hoofd.

Ter gelegenheid van dit evenement was de vliegtuigmolen Wild Wings omgetoverd tot een stijlvolle setting die perfect aansloot bij de film. De vertoning vond plaats in de Van Pallandtzaal op de benedenverdieping van het horecacomplex Duinrell Plaza. Haegens zelf verzorgde samen met partner en scenarioschrijfster Marit Brugman het welkomstwoord.

Superkrachten Voor Je Hoofd is gebaseerd op het gelijknamige boek van Wouter de Jong, dat kinderen leert hoe ze beter kunnen omgaan met hun emoties en moeilijke gebeurtenissen. De film zal vanaf woensdag 10 juli te zien zijn in de bioscoop.

Het verhaal van het non-fictieve doeboek is vertaald naar een fictief verhaal over een onzekere jongen die de superheld Healix (gespeeld door Jeroen Spitzenberger) wil ontmoeten. Elise Schaap, partner van De Jong, speelt de hoofdrol in de film. Dylan Haegens vertolkt zelf de rol van superschurk Snotman.

Duinrell heeft de laatste tijd steeds vaker samengewerkt met youtubers. Eerder vond er een speciaal evenement plaats met bekendheden Rutger Vink en Thomas van Grinsven. Ook youtuber Kriekel was onlangs te gast in het park om verstoppertje te spelen met ruim 150 kijkers.

Related posts

Boost je collectie met unieke souvenirs van Toverland’s twintigste verjaardag Booster Bike!

Douglas Ross

Efteling verrast met topbenoeming: Willem Roskam nieuwe directeur!

Douglas Ross

Ontdek welke Efteling-attracties je vanaf morgen moet missen!

Douglas Ross