Image default
Business

Ontdek de betoverende attractie Danse Macabre in de Nieuwe Efteling!
Danse Macabre verschijnt op parkplattegrond Efteling

Danse Macabre verschijnt op parkplattegrond Efteling

Vandaag is Danse Macabre verschenen op de parkplattegrond van de Efteling. Wie de nieuwe zomerversie van de kaart bekijkt, kan de middeleeuwse abdij al zien liggen. Tot nu toe waren alleen toiletgebouw De Laetste Hoop en kruidenierszaak In den Swarte Kat aanwezig op de plattegrond.

Nu het buitengebied van Danse Macabre de voltooiing nadert, is de volledige attractie zichtbaar geworden. Naast het vervallen bouwwerk zien we ook de complete – deels overdekte – buitenwachtrij, met de Kruysgang, de Kruydentuyn, het Kerkhof en de brug in het Huverwoud.

Ook horecapunt ‘t Koetshuys, waar straks popcorn en suikerspinnen verkrijgbaar zijn, kreeg een plekje. Op het kerkhof liggen de graven van orkestleden die op raadselachtige wijze zijn verdwenen. Bovendien vinden we er een mausoleum van dirigent Joseph Charlatan.

Openingsdatum

Danse Macabre gaat naar verwachting in oktober open. De Efteling heeft de openingsdatum nog niet bekendgemaakt. De zomerplattegrond bevat ook nog een ander nieuw element: het Zomerstrand van Carnaval Festival-figuren Jokie en Jet, met kraampjes, tenten, een luchtballon en een springkussen.


Related posts

Ontdek de drie nieuwe Blinky Bill attracties in het Plopsa-pretpark!

Douglas Ross

Vrouwen geweerd van waterglijbaan: ophef in pretparkland!

Douglas Ross

Schokkend: Britse toerist (52) flaunt geslachtsdeel in Disneyland Paris pendelbus!

Douglas Ross