Image default
Business

Nieuwe entertainment en smakelijke snacks op Zomerweide in de Efteling: Ontdek het hier!


De vernieuwde Zomerweide in de Efteling

De Efteling heeft de Zomerweide vernieuwd. Net als vorig jaar is de Speelweide in het attractiepark getransformeerd tot een zomers festivalterrein met entertainment, souvenirs, spellen, horeca en speelelementen in de stijl van Carnaval Festival. Ten opzichte van 2023 werden verschillende zaken gewijzigd en toegevoegd.

Zomerse muziek en entertainment

Dit jaar treedt in plaats van een mariachiband een zangkwartet op: The Red Noses Boogie Boys, de zomerse variant van zangroep Zang & Gelukkig. Het repertoire bestaat uit zomerhits als Loco in Acapulco, Good Vibrations, Surfin’ U.S.A., Happy Together, Feeling Hot Hot Hot, Rio, Livin’ La Vida Loca en In The Summertime. De zangers arriveren in een rood flowerpower-busje.

Culinaire verwennerij

Het horeca-aanbod bestaat dit jaar uit frozen mocktails, slush, broodjes kipsaté of vegetarische saté, Magnum-ijs en loaded nacho’s met tomaat, mais, rode ui, lente-ui en kaas. Daarnaast is er een souvenirkraam met Zomerstrand-artikelen zoals waaiers, T-shirts en magneten. Ook is er een Zomerstrand-pin toegevoegd.

Nieuwe toevoegingen en bekende attracties

Naast de vernieuwingen zijn er ook nieuwe toevoegingen aan de Zomerweide. Zo is er een fotopunt in de vorm van een schommelstoel met een Carnaval Festival-figuurtje. Prinses Pardijn heeft haar eigen meet-and-greet-locatie gekregen in een strandsetting en is gekleed in een nieuwe zomerjurk. De betaalspellen Strandbal Werpen en Eendjes Vangen zijn teruggekeerd, samen met een zandbak en een springkussen.


Related posts

Europa-Park verruimt Camp Resort met nieuwe westernstad: meer dan honderd kamers!

Douglas Ross

“Pretparkvlogger walgt van nieuwe VR-attractie Europa-Park: alles in de prullenbak” – Een dagje Europa-Park in VR? Niet voor deze vlogger!

Douglas Ross

Wat vindt de buurt van Universal Studios in Engeland? 92% is enthousiast!

Douglas Ross