Image default
Business

Ontdek de magie van Efteling: Maak je eigen Carnaval Festival-sneeuwpop!

Zo maak je je eigen sneeuwpop uit Carnaval Festival

Ben je een creatieve Efteling-fan en wil je graag je eigen sneeuwpop uit Carnaval Festival maken? Emiel Schaap laat in een video zien hoe je dit kunt doen. De sneeuwpopjes genaamd Pjotr waren de afgelopen tijd erg populair in de Winter Efteling. Schaap heeft onlangs een levensgrote Pjotr nagemaakt.

In een video van bijna achttien minuten kun je stap voor stap het creatieve proces volgen. Schaap gebruikt verschillende materialen zoals piepschuim, purschuim, acrylaatkit, tempexbolletjes, klei, lijm en verf om Pjotr tot leven te brengen.

De haren van de sneeuwpop zijn gemaakt van filament, dat afkomstig is uit een 3D-pen. Met behulp van een aansteker kan het materiaal in de gewenste vorm worden gebracht. Uiteindelijk hangt Schaap de sneeuwpop aan een touw in een boom, met een maretak in zijn hand. Op deze manier verschijnt Pjotr ook op het plein voor Carnaval Festival.

In de attractie Carnaval Festival zijn sneeuwmannetjes te zien sinds 1984. Vorig jaar kregen de figuren een prominentere plek in het winterseizoen dankzij Efteling-ontwerper Bas van Rijsbergen. Schaap is geen onbekende in de creatieve wereld en heeft eerder indruk gemaakt met zelfgemaakte Sprookjesbos-decorstukken en een Smulpaap-bord.

Dus ben je geïnspireerd geraakt en wil je zelf aan de slag met het maken van een sneeuwpop uit Carnaval Festival? Bekijk dan zeker de video van Emiel Schaap en laat je creativiteit de vrije loop!

Related posts

Hoe woke is het Sprookjesbos? Ontdek het in deze hilarische Vlaamse tv-show!

Douglas Ross

Disneyland Paris verwelkomt magisch hoofdpersonage uit gloednieuwe Disney-film Wish: Een betoverend avontuur!

Douglas Ross

Beekse Bergen wil Monkey Town binnenhalen met vergunningsaanvraag voor binnenspeeltuin

Douglas Ross