Image default
Business

Eddie de Clown draagt bij aan een bruisende winteropening bij Walibi Holland!
Eddie de Clown promoot Walibi’s Bright Nights


Eddie de Clown promoot Walibi’s Bright Nights

Walibi Holland is van plan om tijdens de kerstvakantie het pretpark te openen voor het lichtfestival Bright Nights. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen een kaartje kopen, wordt Eddie de Clown ingezet als promotor.

Als je eerder naar de Halloween Fright Nights bent geweest, heb je vandaag waarschijnlijk een e-mail ontvangen van Eddie de Clown. In de e-mail nodigt hij je uit om goedkoop terug te komen tijdens de kerstvakantie. Met een kortingscode kun je tickets bestellen voor slechts 14,95 euro.

In het bericht benadrukt Eddie dat de Bright Nights een leuk evenement zijn met knipperende lichtjes en kerstbomen. Hij zegt dat hij er zelf niet bij kan zijn, maar dat het echt iets voor jou is. Bij de e-mail is ook een amateurfilmpje toegevoegd, waarin Eddie aangeeft dat hij zelf niets met de Bright Nights te maken heeft.

Dit is niet de eerste keer dat Eddie de Clown wordt ingezet om tickets te verkopen. Eerder dit jaar werd het geflopte Walibierfest omgedoopt tot Eddie’s Foute Party, in de hoop dat er meer interesse zou zijn.

Dus als je nog op zoek bent naar een leuk evenement om te bezoeken tijdens de kerstvakantie, overweeg dan zeker een bezoek aan de Bright Nights in Walibi Holland. Met de korting die Eddie de Clown biedt, wordt het nog aantrekkelijker!


Related posts

Beleef de actie: Voltron Nevera, de krachtige nieuwe lanceerachtbaan van Europa-Park!

Douglas Ross

Adembenemend uitzicht: Drievliet mag 8 meter hoge uitkijktoren bouwen!

Douglas Ross

Efteling brengt swingend dansnummer met de betoverende melodie van Villa Volta: ‘Geslaagde oplossing’

Douglas Ross