Image default
Business

Ontdek de magie met drie nieuwe Efteling-hamsters en een overvloed aan betoverende souvenirs bij Albert Heijn!

Albert Heijn presenteert nieuwe hamsterknuffels in Efteling-stijl

Albert Heijn komt deze week met nieuwe hamsterknuffels in Efteling-thema. In voorgaande jaren werden al verschillende Efteling-hamsters uitgebracht als onderdeel van de jaarlijkse spaaractie voor Efteling-tickets. Deze keer worden er drie nieuwe knuffels toegevoegd aan de collectie: een hamster verkleed als een elfje, een geitje en de Kikkerkoning.

De nieuwe knuffels zijn ongeveer 20 centimeter hoog. Het elfje draagt een jurkje, terwijl de andere twee figuren een capuchonmuts dragen. Vanaf maandag 12 februari zijn de Efteling-hamsters verkrijgbaar bij Albert Heijn. De prijs per knuffel is 7,99 euro.

Badjassen en verspakketten

Naast de knuffels worden er ook zachte badjassen in Efteling-thema uitgebracht voor kinderen. De badjassen zijn gemaakt van polyester en verkrijgbaar in verschillende maten. Er zijn badjassen in de vorm van een draak en een elfje, en ze kosten 14,99 euro.

Een andere nieuwe toevoeging is het verspakket voor Efteling-tomatensoep, dat eruitziet als een rode paddenstoel met witte stippen.

Efteling-servies van Blond Amsterdam

Daarnaast wordt de collectie van Efteling-servies van Blond Amsterdam uitgebreid. Op de nieuwe Blond-artikelen zijn afbeeldingen te zien van attracties zoals Droomvlucht en Symbolica. Deze artikelen zijn exclusief ontwikkeld voor Albert Heijn. De Efteling-actieweken duren tot en met zondag 3 maart.

In voorgaande jaren heeft Albert Heijn al verschillende Efteling-hamsters uitgebracht, gebaseerd op verschillende Efteling-figuren zoals Roodkapje, de Fakir, Assepoester en de Kikkerkoning. Ook zijn er knuffels van Ezeltje Strek Je, Pardoes en de muzikale paddenstoelen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Installeer dan onze smartphone-app en ontvang meldingen bij breaking news. Klik hier om de app te downloaden.

Related posts

Nederlanders brengen Halloween naar Duits pretpark: Griezelige Nachtavonturen in Kalkar!

Douglas Ross

Efteling verrast bezoekers met zoete traktaties tijdens renovatie – Ontdek onze tijdelijke snoepkraam!

Douglas Ross

Mascotte-misverstand in Slagharen: Beveiliging springt in!

Douglas Ross