Image default
Business

Op avontuur in de Efteling-serie Jokie: de spannende nieuwe afleveringen in het magische attractiepark!

Efteling-serie Jokie speelt zich af in het attractiepark

De populaire Efteling-serie Jokie heeft een nieuwe reeks afleveringen gelanceerd die zich afspeelt in het attractiepark zelf. Voorheen gingen de bekende Carnaval Festival-figuren Jokie en Jet op reis met hun luchtballon naar verschillende plekken over de hele wereld. In de nieuwe serie blijven ze dichtbij huis en beleven ze avonturen in de Efteling zelf.

Vandaag heeft de Efteling aangekondigd dat Jokie en Jet in de nieuwe afleveringen verschillende Efteling-bewoners tegenkomen en hen helpen met klusjes en uitdagingen in het park. De afleveringen worden uitgebracht op het YouTube-kanaal Efteling Jokie, waar al twee delen en een muziekvideo te vinden zijn.

Efteling-avonturen

In de eerste aflevering van de nieuwe serie wandelen Jokie en Jet door het Sprookjesbos, waar ze de schat van Draak Lichtgeraakt tegenkomen. De tweede aflevering draait om een eendje bij de Gondoletta-vijver dat zijn moeder kwijt is. In deze aflevering wordt ook het lied “Eendje In Zijn Eentje” gezongen.

Elke vrijdag wordt er een nieuwe aflevering toegevoegd aan de afspeellijst op het Jokie-kanaal. In toekomstige video’s zullen ook andere bekende Efteling-figuren zoals de Fakir, Max en Moritz en de Zeven Geitjes voorbijkomen. Het Jokie-kanaal heeft momenteel bijna 200.000 abonnees en 103 video’s.

Ben je benieuwd naar de avonturen van Jokie en Jet in de Efteling? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal Efteling Jokie en mis geen enkele aflevering!

Disclaimer: Dit artikel is gebaseerd op informatie van de Efteling en bevat geen externe bronnen.

Related posts

Plotse Koude: Walibi Holland sluit onverwacht vroeger, achtbanen in de kou!

Douglas Ross

Betoverende terugkeer van zwevende planeten in Efteling’s Droomvlucht

Douglas Ross

Kickstart voor Adrenalinejunkies: Walibi Belgium begint aan nieuwe achtbaanavontuur!

Douglas Ross