Image default
Business

Knallend spektakel bij Toverland: Hoofdingang gesloten tijdens overweldigende parade!
Toverland Halloween Night: Tijdelijke sluiting van Port Laguna tijdens parade

Toverland Halloween Night: Tijdelijke sluiting van Port Laguna tijdens parade

Bezoekers die ‘s avonds naar een Halloween Night in Toverland komen, kunnen voor een gesloten poort komen te staan. Tijdens de grote parade is het zo druk dat alle toegangswegen richting entreegebied Port Laguna worden afgesloten. Ook de hoofdingang gaat dan tijdelijk dicht.

De parade start om 18.15 uur. Gisteravond besloot Toverland de ingang van het attractiepark om 18.00 uur volledig af te sluiten. Bezoekers die arriveerden, werden tegengehouden op het plein voor de kaartcontrole. Ze moesten daar wachten tot de parade voorbij was. Een half uur later, om 18.30 uur, ging het park weer open.

Een woordvoerster van Toverland geeft toe dat de situatie niet ideaal is. “We vinden het erg vervelend dat we onze gasten tijdelijk geen toegang tot het park konden verlenen”, laat ze weten. “Daarvoor willen we ons graag excuseren.” De voorlichtster geeft aan dat alle bezoekers ter plekke persoonlijk geïnformeerd zijn door het personeel.

Evaluatie

Er staan de komende weken nog negen Halloween Nights op de planning. Intern wordt nagedacht over eventuele maatregelen. “We nemen dit mee in onze evaluatie, zodat we hiervoor een oplossing gaan vinden voor de toekomst.” Tot die tijd moeten bezoekers er rekening mee houden dat Port Laguna ‘s avonds tijdelijk dicht is. Wie de parade wil zien, kan beter vóór 17.45 uur een plekje zoeken.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Betoverend nieuws: Ontdek het magische Ithaka Resort in Toverland!

Douglas Ross

Ontdek de magie van Slagharen in de bioscoop: Pretpark Op Stelten!

Douglas Ross

Swingend de feestdagen in: Disneyland Paris lanceert betoverend Spotify-album met kerst- en halloweenhits!

Douglas Ross